summerboard inactiv

summerboard inactiv discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb 1.1.3 en alles werkt prima. Als ik echter Summerboard installeer blijft deze inactief. Opstarten werkt niet, herkend iemand dit? Ik heb meerdere keren ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 February 2008, 16:23
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 3
Standaard summerboard inactiv

Ik heb 1.1.3 en alles werkt prima. Als ik echter Summerboard installeer blijft deze inactief. Opstarten werkt niet, herkend iemand dit? Ik heb meerdere keren de Iphone herstart naar meerdere installaties
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 February 2008, 16:24
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Heb je wel Summerboard voor 1.1.3 genstalleerd ? Er is ook eentje voor 1.1.2 namelijk.
  #3  
Oud 11 February 2008, 23:07
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 3
Standaard

Ik heb Summerboard 3.1-1 van Nullriver, Inc genstalleerd. Dat is volgens mij de laatste. Wie kent dit probleem onder 1.1.3 en heeft misschien de oplossing. Ik behoor tot de groep die minstens wekelijks Theme's zou willen wijzigen.
  #4  
Oud 13 February 2008, 00:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 15
Standaard

Hier een vergelijkbaar probleem, maar ik krijg bij installatie al de melding "1.1.3 is required for this version of summerboard." En natuurlijk zit ik op 1.1.3, dus ik weet niet goed wat ik nu nog moet doen.

"SMB themes fix" wil ook niet installeren (die vind je pas in installer als je BigBoss experimental repo installeert) met een soortgelijke foutmelding, dat het alleen voor 1.1.3 bedoeld is.

Het vermoeden rijst dat dit met ZiPhone te maken heeft, die ik gebruikt heb.

Laatst gewijzigd door stygeon; 13 February 2008 om 00:25.
  #5  
Oud 14 March 2008, 12:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 17
Standaard

Ben ook van 1.1.1. overgestapt naar 1.1.4 met ZiPhone. Ik heb ook zo'n flauw vermoeden dat ZiPhone er voor iets tussenzit.
SMB 3.2 blijft inactive en ik heb dezelfde procedure doorlopen als StyGeon.
Bert
  #6  
Oud 14 March 2008, 12:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Limboland
Berichten: 99
Stuur een bericht via Instant Messenger naar pdreissen Stuur een bericht via MSN naar pdreissen Stuur een bericht via Skype™ naar pdreissen
Standaard

mm vreemd heb 1.1.4 en summerboard werkt als een zonnetje. Ook ziphone gebruikt. 3.2 zou het normaliter gewoon moeten doen hoor.
  #7  
Oud 14 March 2008, 13:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 17
Standaard

tja, en toch. Lees ook op andere fora dat het bij de ene wel lukt en bij de andere niet. SMB herstarten, shut down en restart iPhone, BigBoss en terug afgesmeten, idem dito met SMB, her-install van SMB alleen, ... niets werkt. Ik heb ergens op een site gelezen dat enkel de fix die op iSpazio terug te vinden is zou werken, doch bij iSpazio vind ik die bewusten fix niet terug bij zijn repo's. Pffff, en ik die zo graag een OSX thema zou installeren op mijn iPhone Als er nog idetjes zijn verneem ik het graag. Alvast bij voorbaat dank!
Bert
  #8  
Oud 17 March 2008, 09:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 17
Standaard

Vervolg op mijn vorig bericht.
Heb sinds mijn laatste melding over SMB (zie 14 maart l.l.) mijn via ZiPhone naar v1.1.4 geupgrade iPhone een paar keer herstart en voil: SMB active! Ik blijf dus vermoeden dat de ZiPhone-crack hier voor iets tussen zat ...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
SummerBoard jordywos Jailbreak apps en thema's 3 25 October 2010 17:23
Summerboard tjtommy Archief 1 28 April 2008 22:18
summerboard dwaight Jailbreak apps en thema's 3 21 April 2008 19:54
Summerboard danieldereus iPhone algemeen 8 5 March 2008 07:47
Summerboard stereopanda Archief 2 23 December 2007 20:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:23.