Sbrotation

Sbrotation discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) ik had hem vanmiddag gedaan werkte wel goed maar ik gebruik five-column springboard en daar gaat dat niet mee dus ik heb hem er weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 20 October 2010, 19:56
Banned
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2010
Berichten: 186
Standaard

ik had hem vanmiddag gedaan werkte wel goed maar ik gebruik five-column springboard en daar gaat dat niet mee dus ik heb hem er weer af gehaald
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 20 October 2010, 23:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 36
Send a message via twitter to Vano
Standaard

Nee heb hetzelfde. In plaats van het uitzetten van het geluid wordt je screen in die modus gelockt
  #23  
Oud 20 October 2010, 23:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 36
Send a message via twitter to Vano
Standaard

en blijft je geluid aanstaan.. Was net aan het kijken of je dit aan een andere knop kan koppelen met activator.
  #24  
Oud 21 October 2010, 18:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2010
Berichten: 48
Standaard

heb vanochtend een update van de beta gedaan en nu doet mn ringtone het niet meer alleen maar trillen doet ie nu....

Btje jammer ik heb em er ff vanaf gehaald was wel een vette app!
  #25  
Oud 21 October 2010, 18:58
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vano Bekijk bericht
Nee heb hetzelfde. In plaats van het uitzetten van het geluid wordt je screen in die modus gelockt
Dat kan je toch gewoon uitzetten in de instellingen van SBRotator?
Is een iPad feature die hij erin heeft gezet.

het knopje "Rotation Lock Switch" af zetten.
  #26  
Oud 21 October 2010, 20:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2010
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Dat kan je toch gewoon uitzetten in de instellingen van SBRotator?
Is een iPad feature die hij erin heeft gezet.

het knopje "Rotation Lock Switch" af zetten.
Thanx for the tip maar alsnog krijg ik geen geluid bij een inkomend belletje met deze app. Miss ligt het aan anyring dat ik gebruik... Miss daar een andere app voor iemand? I know verkeerde plek om te vragen

edit: it works now!!!

Laatst gewijzigd door jayblo; 21 October 2010 om 20:24.
  #27  
Oud 4 November 2010, 18:58
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2010
Berichten: 110
Standaard

Je bent niet de enige, als ik sbrotation installeren heb ik geen bel geluid meer. Als ik de mute knop gebruik krijg ik dat icoontje van Sbrotator. Maar wat ik ook doe heb geen belgeluid. Dus heb hem eerst maar weer verwijderd. Iemand enig idee hoe je dit kunt verhelpen?
  #28  
Oud 5 November 2010, 08:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jordylwd Bekijk bericht
Je bent niet de enige, als ik sbrotation installeren heb ik geen bel geluid meer. Als ik de mute knop gebruik krijg ik dat icoontje van Sbrotator. Maar wat ik ook doe heb geen belgeluid. Dus heb hem eerst maar weer verwijderd. Iemand enig idee hoe je dit kunt verhelpen?
Kan je gewoon uitzetten in de app zelf!
Je moet Rotation Lock Switch op OFF zetten..
Iphone even uit en weer aan zetten en probleem is opgelost!
Reageren

Labels
cydia, iconen, sbrotation, sbrotator


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:18.