zendmast zoeker

zendmast zoeker discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ik heb ooit gheoord dat er een app moet zijn die aangeeft vanaf welke mast een gsm belt. Is dit er ook voor de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 November 2010, 21:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Locatie: doesburg
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar hapemo Stuur een bericht via Skype™ naar hapemo Send a message via twitter to hapemo
Standaard zendmast zoeker

Hallo

ik heb ooit gheoord dat er een app moet zijn die aangeeft vanaf welke mast een gsm belt.
Is dit er ook voor de iphone.
Meen zelf dat ik het ook nog eens gezien heb op een iphone maar kan er nergens wat over vinden.

Hans
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 November 2010, 21:15
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Signal uit Cydia zoek je....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 2 November 2010, 22:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Locatie: doesburg
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar hapemo Stuur een bericht via Skype™ naar hapemo Send a message via twitter to hapemo
Standaard

Hmm signal geeft steeds foutmelding bij instaleren.
Iemand nog een sugestie
  #4  
Oud 3 November 2010, 16:09
Kenzo2010's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Berichten: 24
Standaard

Signal werkt prima bij mij.
  #5  
Oud 3 November 2010, 16:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hapemo Bekijk bericht
Hmm signal geeft steeds foutmelding bij instaleren.
Iemand nog een sugestie
En je hebt deze app gekocht ... ?
  #6  
Oud 3 November 2010, 17:23
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Locatie: doesburg
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar hapemo Stuur een bericht via Skype™ naar hapemo Send a message via twitter to hapemo
Standaard

het is me al gelukt thanxs...

probleem zat hem er in dat mijnpaypal acount niet geactiveerd was en daar door kwam de fout melding.
  #7  
Oud 5 November 2010, 17:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Locatie: doesburg
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar hapemo Stuur een bericht via Skype™ naar hapemo Send a message via twitter to hapemo
Standaard

hmm maar volgens mij is dit nog niet wat ik zoek

Ik was dus opzoek naar een programmaatje die aangeeft waar vandaan de beller belt.
Dus niet welk zendmast IK gebruik.

of ik gebruik het programmaatje verkeerd.

Het gaat er namelijk om dat ik nogal lastig wordt gevallen door een nr onbekend en aangezien mevrouw van de kpn ons niet verder kan helpen en ik wel grote vermoedens heb wie het is,wil ik graag weten of het inderdaad degene is die ik zoek tenminste als hij uit de goede hoek belt.
  #8  
Oud 5 November 2010, 18:01
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hapemo Bekijk bericht
hmm maar volgens mij is dit nog niet wat ik zoek

Ik was dus opzoek naar een programmaatje die aangeeft waar vandaan de beller belt.
Dus niet welk zendmast IK gebruik.

of ik gebruik het programmaatje verkeerd.

Het gaat er namelijk om dat ik nogal lastig wordt gevallen door een nr onbekend en aangezien mevrouw van de kpn ons niet verder kan helpen en ik wel grote vermoedens heb wie het is,wil ik graag weten of het inderdaad degene is die ik zoek tenminste als hij uit de goede hoek belt.
Een dergelijk programma bestaat niet. In elk geval niet voor de normale consument.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Zendmast kiezen? Mikaa T-Mobile 0 3 January 2010 17:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:11.