iBluever - configuratieproblemen

iBluever - configuratieproblemen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik zou graag de EDGE / GPRS verbinding van mijn GSM delen met mijn iPod Touch 3G. Daarvoor heb ik een demo van iBluever ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 January 2011, 20:00
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 September 2010
Berichten: 8
Question iBluever - configuratieproblemen

Hallo,

Ik zou graag de EDGE / GPRS verbinding van mijn GSM delen met mijn iPod Touch 3G. Daarvoor heb ik een demo van iBluever uit de Cydia store geïnstalleerd.

Ik mis echter één gegeven om verbinding te kunnen maken: het PPP Dial number. Ik heb geen idee wat het is, of hoe ik het teweten kan komen. De andere gegevens (username, password en access point) ken ik wel.

Weet iemand hoe ik dat dial number teweten kan komen? Ik ben bij de Belgische provider Mobistar.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0326[1].PNG‎ (48,8 KB, 12x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 March 2011, 15:09
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 16
Standaard

@Lorre851
ik heb hetzelfde probleem. Maar ik zit bij proximus.
Heb jij ondertussen een oplossing gevonden?
  #3  
Oud 16 March 2011, 15:25
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 1
Standaard

*99# moet je invullen als nummer
  #4  
Oud 16 March 2011, 17:34
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 September 2010
Berichten: 8
Standaard

Is intussen opgelost, heb een PM gestuurd met access point en andere gegevens.
  #5  
Oud 16 March 2011, 19:30
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 16
Standaard "PPP disconnected!"

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lorre851
Access point: internet.proximus.be
Dial number: *99#

Authentication: ON
Wait for SDP: ON

Access point en Dial number had ik ook gevonden de andere 2 niet, maar het mag niet zijn. Ik blijf een error krijgen "PPP disconnected!"

Als je nog ideeën hebt hoor ik deze graag.
Alvast bedankt
Benny
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:38.