iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Herstel iTouch loopt vast (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/86669-herstel-itouch-loopt-vast.html)

chrisiam 13-03-11 17:41

Herstel iTouch loopt vast
 
Hallo beste iPhoneClub-lezers,

ik heb laatst mijn iPod gejailbreakt. Dat ging helemaal goed tot gisteren. Ik wilde een nieuwe theme downloaden, maar ong. op de helft van het downloaden crashte cydia. Toen was ik weer terug bij de homescreen. Ik ging weer terug naar cydia, maar daar kon hij geen package's laden, dus kon ik vrij weinig.
Ik wou mijn iPod rebooten via SBSettings, maar toen kwam er een waarschuwing van: Ga geen dingen doen terwijl cydia bezig is. Maar zo kon ik ook niets doen, dus hield ik de power-knop en de home-knop ingedrukt. Toen ik weer terug was bij de homescreen, ging ik naar cydia en daar was nog steeds het zelfde probleem.
Ik heb mijn iPod aan iTunes gelegd, en de iPod geprobeerd te herstellen. Hij kreeg gewoon het apple-logo en daaronder een balkje dat langzaam volloopt. bij ong 90% staat hij stil en daar is na 4 uur geen beweging in te krijgen. Ik heb de iPod nog een keertje geprobeerd te rebooten en te herstellen, maar kreeg hetzelfde probleem.

weet iemand mischien hoe ik hem weer aan de praat krijg, en anders of er dan nog garantie op zit? zo ja dan ga ik naar de mac-store.

greets en alvast bedankt,

Chris

ipod123 13-03-11 19:03

de garantie is verlopen daaro jaibrake ik niet

lorre851 30-03-11 20:15

Zet eerst je toestel uit door de home en powerknop tegelijk ingedrukt te houden tot het scherm knippert.

Probeer je iPod eens in DFU mode (in plaats van recovery) te zetten en dan alsnog te restoren met iTunes.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:52.