iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Geen slider meer zichtbaar na installeren iLock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/90487-geen-slider-meer-zichtbaar-na-installeren-ilock.html)

iTompie 06-05-11 19:20

Geen slider meer zichtbaar na installeren iLock
 
Toen ik net iLock geïnstalleerd had via Cydia, moest ik mijn iPod Touch 'restarten'. Dit deed ik dus gewoon, aangezien het geen problemen moet opleveren. Alleen toen hij weer opgestart was, werd ik gevraagd om een wachtwoord, maar de uitleg ervan was me al onduidelijk. Ik had een simpel wachtwoord gekozen, maar na dit gedaan te hebben, zag ik geen slider meer in het lockscreen. Ik kan mijn iPod Touch dus niet meer in het beginmenu krijgen.

Kan iemand me met dit probleem helpen, want ik heb verder niets kunnen vinden via Google over een soortgelijk probleem... :(

Ik had hem trouwens even geprobeerd om helemaal opnieuw op te starten. Maar dit hielp niet.

EDIT: Probleem verholpen door bijwerken iOS + opnieuw jailbreaken.

gerben48 06-05-11 21:31

Balen voor je dat je hem moest herstellen.
Ik heb SBSwitcher dan heb je SBSettings in de Multitaskbar en dat kan je ook openen in het lockscreen dus mij kan dat niet overkomen. Misschien handig om een keer te proberen zodat je niet meer hetzelfde probleem krijgt ;)

iTompie 06-05-11 21:36

Bedankt voor de tip. Maar ik ben niet meer van plan de applicatie nogmaals te downloaden. Het was sowieso meer bedoeld om te kijken wat de app precies doet, maar ik heb maar besloten om het te laten zitten. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:47.