iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Weg-klik-tweak "E-mail ophalen mislukt"? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/92211-weg-klik-tweak-e-mail-ophalen-mislukt.html)

egidius 01-06-11 15:21

Weg-klik-tweak "E-mail ophalen mislukt"?
 
Waarschijnlijk zal er licht gegniffeld worden bij dit probleem, maar ik heb mijn 3G niet altijd aanstaan, evenmin als mijn gewone data, om stroom te sparen. Dat betekent dat ik elke keer als ik in mijn mailprogramma een bericht wil nalezen, ik de mededeling "E-mail ophalen mislukt" moet wegklikken. Aangezien ik 7 verschillende accounts heb, moet ik dus 7 keer dat bericht wegklikken. Dat is ongelooflijk vervelend, vooral als je op Schiphol je boardingpass op je iPhone wil laten zien, die in het Postvak zit.

Ik weet het, er zijn ernstigere problemen, maar ik zou die mededeling alleen willen zien als er echt iets aan de hand is, maar niet als er doelbewust geen netwerk is.

Heeft iemand hiervoor een oplossing of ben ik een aansteller?

Groet in elk geval.

XIII 01-06-11 16:41

Alle mail op handmatig zetten ipv Push of Fetch?

egidius 04-06-11 20:42

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door XIII (Bericht 678814)
Alle mail op handmatig zetten ipv Push of Fetch?

Dat gaat niet, want op het moment dat je het mailprogramma opent wordt toch meteen gezocht naar nieuwe mails (ik heb het geprobeerd!) en vervolgens kan ik 7 keer klikken :-( Maar wel bedankt.

XIII 04-06-11 22:48

Dan additioneel de mail App alleen opstarten als je online bent?

En dingen die je offline beschikbaar wil hebben (zoals een boarding pass) in Evernote zetten? (als favoriet in de gratis versie of in een offline notebook in de Premium versie)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:33.