iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iCloud (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/)
-   -   Overzetten met iCloud mislukt steeds (https://forum.iculture.nl/f147/icloud/f148/icloud/170296-overzetten-icloud-mislukt-steeds.html)

TeunD 10-01-16 17:45

Overzetten met iCloud mislukt steeds
 
Hallo allemaal,

Ik heb onlangs een nieuwe iphone 6S plus aangeschaft en wil nu natuurlijk graag mijn oude iPhone overzetten. Overzetten via iTunes gaat niet, ik heb de originele laptop niet meer en telkens als ik mijn oude iPhone aansluit bij een andere laptop herkent iTunes de iPhone als een nieuwe telefoon met als gevolg dat ik geen backup kan maken via iTunes.

Nu is het natuurlijk net zo gemakkelijk om via iCloud de gegevens over te zetten. Dat bleek echter makkelijker gezegd dan gedaan. Om de een of andere reden mislukt het telkens weer om een reservekopie te maken. Heb het nu zeker al 10 keer geprobeerd. Heb al wat gezocht op internet, en het blijkt een vaker voorkomend probleem te zijn. Alle oplossingen die op internet genoemd worden werken echter niet. iCloud in en uitschakelen, iPhone herstarten, oude reservekopieën verwijderen, niks werkt.

http://i68.tinypic.com/2mzy04i.jpg

Ik heb gewoon genoeg geheugen vrij op iCloud (49 GB zou genoeg moeten zijn voor een 16 GB iphone zou je zeggen).

Heeft er iemand enig idee hoe ik de gegevens van mijn oude iPhone overgezet krijg? Is het mogelijk om het probleem met iTunes te overkomen?

Alvast hartelijk bedankt,
Teun

pascalhauben 17-01-16 12:52

ik heb net hetzelfde probleem. help

pascalhauben 18-01-16 13:59

hallo,

ik kan ook geen reservekopie maken dus.
nu heb ik gelezen dat ik mijn iphone opnieuw moet instellen voor eerste gebruik maar ik heb geen reservekopie.Ben ik dan al mijn apps enz kwijt?
en ook de berichten in messenger van facebook enz?
alvast bedankt voor uw antwoord.

Mallepietje 22-01-16 22:18

Ik heb dit ook gehad. Bij mij was het volgende het geval, ik had nog een back-up in de cloud staan die gemaakt wijs met een andere iOS versie. Je zult dus een iOS versie op je iPhone moeten zetten waar ook de laatste back-up meegemaakt is. Dan is het opgelost!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:17.