Apple Watch Koppelen!!!!

Apple Watch Koppelen!!!! discussie in Apple Watch algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Leden, Zijn er onder jullie die het ook mss al gemerkt hebben . als je de app Apple Watch open doet en je wilt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple Watch > Apple Watch algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 April 2015, 20:02
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 293
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard Apple Watch Koppelen!!!!

Hoi Leden,

Zijn er onder jullie die het ook mss al gemerkt hebben . als je de app Apple Watch open doet en je wilt uw watch koppelen dat er een tekst komt met zet Wi-Fi of mobiel data op en zet bleutooth aan
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0813.jpg‎ (18,4 KB, 37x gelezen)
__________________
 iPhone 7plus 128GB  Imac 27" late 2013 i5 3,2Ghz 8GB RAM  MacbookPro 13" mid 2014  Watch Sport
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 April 2015, 11:53
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

En je probleem is?
  #3  
Oud 29 April 2015, 14:49
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 293
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard

ja da het soms niet gaat om dat vierkantje voor te koppelen
  #4  
Oud 29 April 2015, 16:31
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joeri75 Bekijk bericht
ja da het soms niet gaat om dat vierkantje voor te koppelen
?
Dat het "soms" niet gaat??
Dit moet je toch maar 1x doen!
Ik snap het probleem ook niet en dat scherm heb ik ook niet te zien gekregen bij het koppelen.
  #5  
Oud 29 April 2015, 18:37
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 293
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard

ja weet het , maar wou is zien of het nog werkte van zodra ik mijn watch heb ;-)

nu doet hij het telkens wel ...
  #6  
Oud 29 April 2015, 19:25
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2015
Berichten: 16
Standaard

Ik had die melding ontvangen toen ik in Duitsland mijn AppleWatch had gekocht en poging maakte om deze te koppelen met mijn iPhone. Maar dat was toen ik DataRoaming had uitgeschakeld in verband met ekstra kosten in het buitenland. Dus als je 3g/4g of Wi-Fi en Bluetooth actief is, krijg je die melding ook niet.

Geen reden om je druk te maken..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Harde schijf koppelen aan de apple tv 3? Bananenbennie Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 28 November 2012 08:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:12.