Bellen in Japan

Bellen in Japan discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Een collega van mij is momenteel in Japan met zijn iPhone 4S en een vodafone abbo. Maar hij heeft aan dat zijn telefoon niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 January 2012, 14:16
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 78
Standaard Bellen in Japan

Hoi,

Een collega van mij is momenteel in Japan met zijn iPhone 4S en een vodafone abbo. Maar hij heeft aan dat zijn telefoon niet kan bellen en internetten. Hebben al met vodafone gebeld en de voorstellen welke hun deden hadden geen positief gevolg.

Iemand dit al meegemaakt of ergens gelezen en er een oplossing voor?

De 3GS welke hij hiervoor had werkte wel zonder enig probleem in Japan.

Bij voorbaat dank voor de info?

Mvg,

Ren

Laatst gewijzigd door my00; 17 January 2012 om 15:42.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2012, 15:13
Boes40's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 272
Standaard

Als het goed is moet je 3G aan zetten...heeft bij mij geholpen (iPhone4 en Vodafone).
  #3  
Oud 17 January 2012, 15:43
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 78
Standaard

Wat bedoel je hier precies mee, dat hij dataroaming aan moet zetten? Hij heeft reeds de APN instellingen veranderd maar dat gaf ook geen oplossing.
  #4  
Oud 17 January 2012, 16:40
Boes40's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 272
Standaard

Nee, dataroaming kan uitblijven maar bij de netwerkinstellingen moet 3g ingeschakeld staan.
  #5  
Oud 17 January 2012, 17:27
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 78
Standaard

3G kun je op een 4S niet uitschakelen blijkbaar, als gevolg van het feit dat de GPRS/EDGE chip en de 3G chip dezelfde zijn. Er is dus n chip voor beide technieken. Op de voorgangers waren er twee chips, n voor elke standaard. De optie Enable 3G diende ervoor om de 3G chip aan (of uit) te zetten. Als dat nu zou gebeuren, zou je berhaupt geen data meer hebben.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Japan erikkert Internet in buitenland (roaming) 5 11 July 2010 18:27
iPhone... Japan????? Nimbus iPhone algemeen 6 3 October 2009 21:54
3G iphone in Japan ? Boy van Baal Archief 15 12 January 2008 15:50
iPhone uit Japan?!?!? Aristos Archief 3 30 November 2007 10:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:37.