Weinig 3G met vodafone?

Weinig 3G met vodafone? discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een Iphone 3g i.c.m een vodafone abbonnement en een yessim unlock kaartje ( de nieuwe ) ook heb ik bij blox het internet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 November 2008, 20:24
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard Weinig 3G met vodafone?

Ik heb een Iphone 3g i.c.m een vodafone abbonnement en een yessim unlock kaartje ( de nieuwe )

ook heb ik bij blox het internet aangezet voor mijn abonnement.

Maar ik heb maar heel weinig 3G. en als ik 3g heb valt mijn telefoon signaal bijna weg. Waar kan dit aan liggen?

ik woon in barendrecht ( bij rotterdam )
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 November 2008, 20:32
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Update eerst eens naar firmware 2.1. Grote kans dat je dan betere ontvangst hebt.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 6 November 2008, 20:43
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

sorry, vergeten aan te passen. ik heb FW 2.1 al. ik zal het meteen aanpassen!

het is nu zo: Ik heb alleen 3g als ik 3g aanzet en de Iphone opnieuw opstart.

het probleem is dan dat ik geen belsignaal heb. wil ik dit oplossen moet ik de 3g weer uitzetten en vervolgens de iphone weer opnieuw opstarten. dan heb ik weer telefoon maar geen 3g ....

dit klopt niet neem ik aan?
  #4  
Oud 6 November 2008, 20:53
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik denk dat de 3G dekking bij jou gewoon slecht is. Daarom heb je weinig signaal als je 3G aan hebt. Als je 3G uitzet krijg je waarschijnlijk vol bereik, omdat GPRS/EDGE vrijwel overal goed is.
  #5  
Oud 6 November 2008, 20:55
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

dit klopt!

dus 3g betekent ook dat er gebeld word via 3g? dus niet alleen geinternet?
  #6  
Oud 6 November 2008, 21:06
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja dat klopt. Als je 3G aan hebt staan geeft die signaal bar eigenlijk weer hoe sterk je 3G signaal is.
  #7  
Oud 6 November 2008, 21:08
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

dan zal dat het probleem zijn. ik heb nu 3g uit en ik heb vol signaal
  #8  
Oud 6 November 2008, 21:09
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Laten we hopen dat 2.2 betere ontvangst zal hebben
  #9  
Oud 6 November 2008, 21:17
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

ja dat hoop ik ook!
  #10  
Oud 7 November 2008, 11:04
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

Nog een vraagje.

Ik zit nu dus in rotterdam zuid. als ik gewoon in de telefoon zelf mijn 3g aanzet maakt hij geen verbinding met 3g en blijft hij gewoon "normaal" belsignaal hebben.

ik moet mijn Iphone opnieuw opstarten om connectie te maken met 3g.

hebben meer mensen dit?

Ook als ik daarna 3g uitzet en dataroaming aanlaat verbind hij toch weer via 3G. Zet ik het beide uit, dan word mijn signaal ook weer niet sterker zoals bij GPRS

Laatst gewijzigd door Franko; 7 November 2008 om 11:07.
  #11  
Oud 25 November 2008, 15:27
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 23
Stuur een bericht via Instant Messenger naar MetalMania Stuur een bericht via MSN naar MetalMania Stuur een bericht via Skype™ naar MetalMania
Standaard

Ik heb ook een probleem met Vodafone. Ik heb ook blox van hun en bij mij staat het ook aan, maar niks doet het. Ik heb dan wel de 2G model Iphone, maar het werkte eerst wel.
Ik heb zelfs nu 2.2 erop staan..en het werkt gewoon niet. Hij zegt dat ik geen abbonoment heb voor GPS ofzo...
Heel raar.
Ben al naar de Vodafone winkel geweest en die zeggen dat het dan aan Apple zelf ligt..Ik zei al: Als het eerst wel deed en nu niet meer, dan moet er dus iets aan me abbo zijn geknoeid waar ik niks vanaf weet. Maar hun volhouden dat het maar niet bij hun lag.

Wie heeft een oplossing??
Groetjes Arno
  #12  
Oud 26 November 2008, 09:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 48
Standaard

Ik heb waarschijnlijk hetzelfde. Alleen heb ik net een nieuwe iPhone, alles goed ingesteld (volgens vodafone site). Maar geen verbinding met internet.
Ligt dit aan 2.2? Ik heb het met 2.1 niet geprobeerd.
  #13  
Oud 26 November 2008, 18:19
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 23
Stuur een bericht via Instant Messenger naar MetalMania Stuur een bericht via MSN naar MetalMania Stuur een bericht via Skype™ naar MetalMania
Standaard

Het ligt niet aan 2.2 want ik heb ook op 2.1 de zelfde klachten gehad. Ik ben vandaag wel naar de Icenter geweest hiero in Haarlem en die zeiden dat het een fout is van vodafone. Maar vodafone zegt weer dat ze geen Iphone's verkopen..Ja oke dat snap ik wel, maar wat zijn de dan de instellingen, die ik wel zovaak heb veranderd.

Maar hoe kan het zo zijn, als je je Iphone net heb en een abbo hebt van Vodafone met InternetBlox dat je wel ken internetten buitenshuis, en daarna na een maand voordat een update is, dat het niet meer werkt. Beetje raar allemaal..maar geen enkele winkel wilt toegeven dat het een fout is van hun..
Wie weet de oplossing?
  #14  
Oud 9 December 2008, 21:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Locatie: Aalst
Berichten: 15
Standaard

Ik had voordien een SonyEricsson met 3G, had daarmee hetzelfde probleem, veel slechtere ontvangst dan gewoon GSM signaal, ik vermoed gewoon dat de dekking minder is, of dat 3G veel meer storingsgevoelig is.
  #15  
Oud 5 January 2009, 00:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2008
Locatie: leeuwarden
Berichten: 34
Standaard

ik heb twee iphone s in de een kan ik ieder kaartje (abo) stoppen alles werkt ,de andere iphone doet niets van alles geprobeerd zelfde handelingen gedaan geen idee,
het is al laat nog wat dingetjes binnen halen en dan morgen nog maar eens proberen
als het watb op levert horen julie het
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Kan niet sms'en met t-mobile maar wel met vodafone Marple Jailbreak 0 22 October 2009 00:47
is 3G internetten op de iphone sneller met vodafone dan met t-mobile Amien Vodafone 3 16 December 2008 22:26
Te weinig belminuten?.. Tjainie T-Mobile 6 4 September 2008 09:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:42.