Vodafone (opnieuw) instellen

Vodafone (opnieuw) instellen discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Ola, ik heb gisteren een tweede iphone gekocht (niet voor mezelf ) welke ik net 'even' dacht in te stellen. Als ik hem aanzet zie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 October 2010, 14:44
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard Vodafone (opnieuw) instellen

Ola,
ik heb gisteren een tweede iphone gekocht (niet voor mezelf ) welke ik net 'even' dacht in te stellen.
Als ik hem aanzet zie ik 1 'ontvangst' balkje (normaal 4 of 5?) en geen 3G ernaast staan. Bij mn andere iphone had ik mn internet ingesteld via: instellingen - algemeen - mobiel datanetwerk. Maar deze optie zie ik hier nieteens tussenstaan..? Ik zie alleen iets met VPN, maar weet niet of dat is wat ik moet hebben?

Vodafone is vandaag telefonisch gesloten, dus ik kan niet ff iemand bellen over hoe/ wat, iemand die hier een snelle oplossing weet? De sim zou al geactiveerd moeten zijn; hadden ze gisteren in de winkel gedaan.

Edit:
ik zie overigens ook geen 'aanbieder' staan, dat zie ik op mn eigen wel...?

Laatst gewijzigd door Possimpible; 10 October 2010 om 14:48.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 October 2010, 15:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 July 2010
Berichten: 76
Standaard

Reset Netwerk Instellingen? Proberen waard.
  #3  
Oud 10 October 2010, 15:38
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door loller Bekijk bericht
Reset Netwerk Instellingen? Proberen waard.
Gedaan, maar omdat er nog niks ingesteld was helpt het niet...
Bedankt voor de tip anyway!
  #4  
Oud 10 October 2010, 16:30
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2010
Berichten: 411
Standaard

De gegevens handmatig instellen misschien.
  #5  
Oud 10 October 2010, 17:11
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door corne64 Bekijk bericht
De gegevens handmatig instellen misschien.
Dat kan dus niet, ik kan geen APN etc invullen. Ik heb geen 'browse' optie bij mobiel dataverkeer, alleen aan/uit, op mn eigen tel kan ik hier wel bij
  #6  
Oud 10 October 2010, 18:13
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 93
Standaard

Zomaar een idee maar je kunt hem ook even aan de pc hangen en herstellen.. wie weet zit er een klein foutje in de huidige firmware
  #7  
Oud 10 October 2010, 18:55
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KK001 Bekijk bericht
Zomaar een idee maar je kunt hem ook even aan de pc hangen en herstellen.. wie weet zit er een klein foutje in de huidige firmware
Thanks voor de tip, al gedaan; toen kwam ik op de fabrieksinstellingen uit en was hij opeens in het engels... Niks werkt tot op heden, heb het opgegeven, morgen ff langs vodafone winkel
  #8  
Oud 10 October 2010, 18:59
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Klinkt als een T-mobile toestel, die kunnen daar ook niks invullen

Is deze wel simlockvrij ?
__________________

  #9  
Oud 10 October 2010, 19:35
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2008
Berichten: 60
Standaard

ik heb zelf ook vadafone:

hier komt ie
instellingen>algemeen>netwerk>mobiel datanetwerk>APN live.vodafone.com
gebruikersnaam vodafone
WW. vodafone
dan moet je natuurlijk wel 3g ontvangst hebben wil je dat logo krijgen

als dat niet werkt ff morgen langs de winkel..Tmobile weet het denk ik beter dan vodafone..maar kun je niet via een app deze gegevens invoeren?

gr tom
__________________
macbook 13'' late 2008-iphone 4 16GB UK-appleTV 160GB
  #10  
Oud 10 October 2010, 19:55
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oc-recom Bekijk bericht
ik heb zelf ook vadafone:

hier komt ie
instellingen>algemeen>netwerk>mobiel datanetwerk>APN live.vodafone.com
gebruikersnaam vodafone
WW. vodafone
dan moet je natuurlijk wel 3g ontvangst hebben wil je dat logo krijgen

als dat niet werkt ff morgen langs de winkel..Tmobile weet het denk ik beter dan vodafone..maar kun je niet via een app deze gegevens invoeren?

gr tom
Als dat via een app zou kunnen: heel graag, maar geen idee?
Bedankt voor je hulp, maar met bovenstaande kan ik niks, zoals ik al zei: ik kan niet bij 'mobiel datanetwerk'.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Klinkt als een T-mobile toestel, die kunnen daar ook niks invullen

Is deze wel simlockvrij ?
Hij zou simlockvrij of vodafone-only moeten zijn... Kreeg hem gewoon thuis opgestuurd met microsim van vodafone, met de mijne ging dat prima, met deze niet...?

Ik baal ervan dat vodafone op zondag geen telefonische hulp verschaft, nu moet ik er weer onder werktijd achteraan, erg irritant.

Bedankt voor jullie hulp! Ik denk dat het puur die fabrieksinstellingen zijn, vodafone zal wel een patch hebben ofzo?
  #11  
Oud 12 October 2010, 20:16
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard

Even een update: contact gehad met zowel vodafone als apple. Het ligt aan de iphone, hij is kapot. Best grappig, aangezien hij die dag uit de verpakking kwam. Naar apple gebracht en een nieuwe gekregen, deze doet het wel goed
  #12  
Oud 12 October 2010, 20:18
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Goed om te lezen dat alles weer is opgelost. Kan deze topic ook op slot
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het scherm opnieuw instellen/calibreren HulpelozeiPodGebruiker iPhone algemeen 0 21 April 2011 18:46
Iphone start steeds opnieuw op na opnieuw instellen netwerkinstellingen RBG8 iPhone algemeen 0 19 June 2010 19:44
steeds opnieuw instellen van Wi-Fi Pinraiser Wi-Fi 0 29 September 2009 20:31
iPhone opnieuw instellen carbo Archief 0 2 December 2008 22:05
iPhone opnieuw instellen 1.1.1 Regina Unlock [archief] 3 11 February 2008 23:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:12.