Iphone 3g Vodafone

Iphone 3g Vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi ik ben sinds gisteren een iphone 3g maar heb een paar problemen. De iphone heeft het in het begin gewoon goed gedaan bij mij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 February 2011, 18:26
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard Iphone 3g Vodafone

Hoi ik ben sinds gisteren een iphone 3g maar heb een paar problemen.

De iphone heeft het in het begin gewoon goed gedaan bij mij thuis geen problemen mee gehad. Maar sinds gisteren was ik even naar de stad gegaan met de telefoon in me zak en daar had ik al geen service. En toen ik terug kwam dus ook niet. En na een dag nog steeds geen service. Ik heb hem toen aan gesloten op Itunes om de nieuwste software aan te sluiten maar dat lukte niet. Nu geeft die alleen maar het kabeltje en Itunes logo aan. Ook als ik hem los koppel.

Ik heb dus een Iphone 3g en een vodagone provider.

Kan iemand mij helpen snap er even niks meer van ?

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 February 2011, 19:17
ninobeukeveld's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Oudkarspel (N-H)
Berichten: 286
Standaard

Heb je al geprobeerd om je iPhone te restoren via iTunes?
  #3  
Oud 13 February 2011, 22:37
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

ik probeer hem via itunes te herstellen maar dan geeft die een foutmelding 1015 ?
  #4  
Oud 14 February 2011, 11:42
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Heb hem na een nacht laten liggen deze ochten weer aangedrukt nog steeds het itunes scherm met kabeltje. HELP
  #5  
Oud 14 February 2011, 22:20
Banned
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 56
Stuur een bericht via MSN naar MyGadgetStoreNL Send a message via twitter to MyGadgetStoreNL
Standaard

Misschien het toestel in DFU mode zetten en koppelen aan iTunes om hem vervolgens te herstellen.
  #6  
Oud 14 February 2011, 22:37
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

dat probeer ik al de hele avond krijg steeds fout melding (1015). Wat moet ik nu doen ? kan ik hem niet op 1 of andere manier alles wissen en opnieuw opstarten?
  #7  
Oud 14 February 2011, 22:37
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Ik heb overigens deze handleiding alles al geprobeerd : Handleiding: herstellen naar firmware 3.1.2 of eerdere versies - iPhone - iPhoneclub.nl
  #8  
Oud 14 February 2011, 22:48
Banned
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 56
Stuur een bericht via MSN naar MyGadgetStoreNL Send a message via twitter to MyGadgetStoreNL
Standaard

Excuses, had dat over het hoofd gezien. Ik ga even voor je kijken of er mogelijkheden zijn.
  #9  
Oud 14 February 2011, 22:48
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Oke bedankt alvast
  #10  
Oud 14 February 2011, 22:54
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Ik denk dat hij gejailbreakd was omdat er iets van cydia opstond ik heb er geen verstand van. Maar ik wil geen gejailbreak meer erop een gewone standaard iphone maar weet niet meer hoe ik het nu krijg.
  #11  
Oud 14 February 2011, 23:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Nu heb ik weer iets anders namelijk : hij vraagt om een geldige simkaart zonder simcode als ik dan op ontgrendel druk moet ik toch een code invoeren. verder kan ik wel nood oproepen doen. Maar zie ik op de achtergrond nog steeds het itunes logo met kabeltje.
  #12  
Oud 14 February 2011, 23:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Wel opeens heel veel berichten van mij achter elkaar maar ik heb de iphone weer aan de praat gekregen. Heb nu de software versie 3.0 erop gezet. Weet alleen niet hoe ik nu bereik kan krijgen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone sim abonnement naar Vodafone prepaid toestel mvo72 Koopinformatie Nederland 1 13 February 2011 10:51
iPhone 3G + Vodafone + Rabomobiel + Vodafone Live Portal Luckysunnie Overige providers Nederland 31 16 August 2009 22:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:27.