Telfort GPRS Probleem

Telfort GPRS Probleem discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen, zondag heb ik een update gedaan naar versie 2.0. Alles werkt naar behoren tot gistermiddag. Sinds gistermiddag kan ik geen verbinding meer maken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 30 July 2008, 14:32
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 46
Thumbs down Telfort GPRS Probleem

Hallo mensen,

zondag heb ik een update gedaan naar versie 2.0. Alles werkt naar behoren tot gistermiddag. Sinds gistermiddag kan ik geen verbinding meer maken met telfort GPRS. Hiervoor heb ik nooit problemen hiermee gehad, het werkte zonder enige instelling te veranderen. Ik wil heel graag weten of het aan mijn Iphone ligt of dat het een storing is. Dus zijn er meer mensen die hier last van hebben?

Ik zit nu met mijn Iphone instellingen te *****n terwijl ik niet zeker weet of dat wel de oorzaak is.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 July 2008, 15:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Ik ben vorige week naar 2.0 gegaan en GPRS werkte okay hier tot vanochtend.. gprs werkt bij mij nu ook niet.. ik zit ook bij telfort.
Wat voor APN gebruik je? Ik internet met userid/wachtwoord leeg.
  #3  
Oud 30 July 2008, 15:18
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door icepick Bekijk bericht
Ik ben vorige week naar 2.0 gegaan en GPRS werkte okay hier tot vanochtend.. gprs werkt bij mij nu ook niet.. ik zit ook bij telfort.
Wat voor APN gebruik je? Ik internet met userid/wachtwoord leeg.
Voorheen had ik nooit wat ingevuld in deze velden, nu zit ik hier ook mee te klooienn, maar niks helpt helaas. Lijkt op een stroring...

Laatst gewijzigd door tossewaarde; 30 July 2008 om 15:21.
  #4  
Oud 30 July 2008, 16:46
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik heb ook sinds vanochtend 7:30 geen GPRS verbinding bij Telfort (met m'n iPhone met 2.0 firmware). De afgelopen weken had ik ook af en toe geen verbinding, maar dat duurde vaak niet langer dan 1-2 uur. Ik heb net contact gehad met de helpdesk. Zij vertelden mij dat Telfort sinds vanochtend overgegaan is op UMTS, maar wat dat precies inhoudt wist men mij niet te vertellen. Ik heb een zakelijk abonnement, en kan me niet voorstellen dat men zonder bericht vooraf het GPRS netwerk buiten gebruik zou stellen.

Overigens is mijn call doorgezet naar de technische dienst, die nemen contact met mij op hierover.
  #5  
Oud 30 July 2008, 16:48
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Hier hetzelfde probleem en alles geprobeerd:

* Eigen iPhone op belghische BASE netwerk (ander fysiek netwerk), geen verbinding.
* Eigen iPhone met Telfort kaart: Geen verbinding.
* Eigen iPhone met KPN kaart: Werkt!
* Mijn kaart in iPhone FW 2.0: Niets
* Mijn kaart in HTC: Internet!

Lijkt dus echt iets in de combinatie met Telfort, iPhone.

Geen nieuws en supportdesk kan ook niets anders bedenken dan het resetten van mijn netwerk.

Lekker is dat!

Iemand?
  #6  
Oud 30 July 2008, 16:55
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik hoorde overigens ook van de helpdeskmedewerker dat hij de afgelopen weken heel veel klachten kreeg van iphone eigenaars waarbij het internet niet werkte.
  #7  
Oud 30 July 2008, 17:11
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Grappig is wel om te zien dat ik ondanks verbindingsprobleem wel in mijn gebruik zie dat er informatie wordt gestuurd en ontvangen...volgens mij is dat alleen maar een teller voor de GPRS/EDGE data. Dat is op zich wel een raar probleem.
  #8  
Oud 30 July 2008, 17:23
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 46
Standaard

hoop dat ze dan snel wat gaan veranderen bij telfort, sinds ik die bundel heb kan ik niet meer zonder!
  #9  
Oud 30 July 2008, 17:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2008
Berichten: 12
Standaard Zelfde probleem

Ik weet niet wanneer het "fout" ging maar ik heb recentelijk hetzelfde probleem met telfort en FW 2.0

Ik hoop dat Telfort het probleem snel verhelpt.

Hatser
  #10  
Oud 30 July 2008, 18:23
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 508
Standaard

'k heb nog geen iphone om het te checken maar Telfort doet het prima op mijn HTC, de afgelopen dagen ook geen problemen gehad moet ik zeggen.
  #11  
Oud 30 July 2008, 18:35
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 31
Standaard

@celf: gebruik je dan UMTS/HSDPA of GPRS?
  #12  
Oud 30 July 2008, 18:52
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 May 2008
Berichten: 27
Standaard

heb ook dat probleem
  #13  
Oud 30 July 2008, 18:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 114
Standaard

Internet van Telfort (mobiel) ligt eruit!!

Ik heb vandaag 3 x naar de telfort gebeld.. (ik: iphone 3g + telfort)...
Nee, meneer hier staat alles goed, ligt aan het toestel.. YEAH right!

Ik toestel 2x herstellen... niets!

(in de PhoneHouse stond een mong... die zei: Zo snel telfort erachter komt dat je met een iPHone 3g op hun netwerk zit, blokken ze je!... ja en ik ben sinterklaas)

Wel slecht dat ze het niet wisten bij de klantenservice!
  #14  
Oud 30 July 2008, 19:23
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Berichten: 230
Standaard

bij mij werkt het ook niet :S, ik heb ook telfort maar bij aanbieder staat NL KPN klopt dit ? ik dacht van wel want telfort is een onderdeel van kpn
maar de instellingen zijn tog internet zonder hoofdletter + 2 keer niets?
  #15  
Oud 30 July 2008, 19:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 114
Standaard

Instellingen zoals ze het bij mij tot gisteren deden:
APN: internet
USER: telfort
WW: telfort

Dat er kpn staat is gewoon goed. Maar net WEER naar telfort gebeld, konden me weer niets vertellen!

Trouwens op de site van telfort... hoofdpagina.. iPHone+supersim (zelfde list als vodafone) dus dan moeten ze hem wel ondersteunen!

Meer mensen last van internetloosheid?
  #16  
Oud 30 July 2008, 19:37
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 508
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nheinemans Bekijk bericht
@celf: gebruik je dan UMTS/HSDPA of GPRS?
'k heb hem op automatisch staan. De ene keer staat er 3G, de andere keer H of enkel G en zojuist, 18.36 uur, gewoon mijn mail opgehaald.
  #17  
Oud 30 July 2008, 19:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Berichten: 230
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paalpizzle Bekijk bericht
Instellingen zoals ze het bij mij tot gisteren deden:
APN: internet
USER: telfort
WW: telfort

Dat er kpn staat is gewoon goed. Maar net WEER naar telfort gebeld, konden me weer niets vertellen!

Trouwens op de site van telfort... hoofdpagina.. iPHone+supersim (zelfde list als vodafone) dus dan moeten ze hem wel ondersteunen!

Meer mensen last van internetloosheid?
het is idd heel raar dat ze hem niet ondersteunen en tog geld mee willen verdienen (supersim)
  #18  
Oud 30 July 2008, 20:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Toen ik telfort vanmiddag belde wilde die man weten in welke stad ik zat.. Apeldoorn.. jullie wonen toevallig niet allemaal in dit Gelderse dorp?
  #19  
Oud 30 July 2008, 20:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 May 2008
Berichten: 27
Standaard

ik woon in Oeffelt zit ook met gprs telfort ook geen verbinding heb geen 3g iPhone wel 2.0 erop help
  #20  
Oud 30 July 2008, 20:37
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Berichten: 8
Standaard Telfort+GPRS

Hallo heb hier ook hetzelfde probleem, denk dat het niet aan de iphone ligt want deze heeft toch 2 weken met 2.0 het goed gedaan. In mijn samsung wel internet. Heb alles geprobeerd, resetten nieuwe firmware maar hij doet het niet. Hoop dat iemand hier een oplossing voor heeft. Het kan toch niet zijn dat Telfort op hun net de Iphone blokkeerd............
Reageren

Labels
2.0 firmware, edge, gprs, internet, telfort


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen GPRS op Telfort iRtzy KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 4 February 2009 02:32
Deactiveren van gprs Telfort joop007 Archief 1 10 December 2008 20:59
Telfort gprs werkt niet Arne2606 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 27 September 2008 18:37
GPRS Telfort PimVB KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 17 August 2008 09:47
Telfort / Edge / GPRS / 1.1.4 lefrison Archief 1 5 May 2008 23:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.