Na update > 3.0 Geen internet via KPN

Na update > 3.0 Geen internet via KPN discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik snap er even helemaal niks meer van. Ik ben een tijdje terug geswitched van debital naar KPN. Hierbij zit ook internet. Destijds kreeg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 June 2009, 11:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 23
Standaard Na update > 3.0 Geen internet via KPN

Hallo,

ik snap er even helemaal niks meer van.

Ik ben een tijdje terug geswitched van debital naar KPN. Hierbij zit ook internet. Destijds kreeg ik van de KPN een sms waarin stond dat mijn instellingen goed waren gezet. Ik kon toen ook gewoon internetten. Niet snel maar ja wat wil je met 2G

Nu heb ik gister zonder enige problemen OS3.0 erop gezet en sindsdien werkt internet niet meer. Ik heb elke mogelijke instelling geprobeerd die ik op internet kon vinden.

Officiele KPN handleiding gevolgt: Geen succes
tig instellingen van APN geprobeert: geen succes
2-tal sites die het automatisch voor je instellen: Geen succes
opnieuw instellingen aangevraagt via SMS: Krijg melding dat mijn toestel niet automatisch ingesteld kan worden.

Iemand die mij verder kan helpen?? Of ondersteund KPN 3.0 nog niet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 June 2009, 12:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2009
Berichten: 22
Standaard

Ik heb een zakelijk abbonement en daar heb ik automatisch internet erbij
Hiervoor hoef ik geen gegevens in te vullen bij APN

Nadat dit gewijzigd is moet je de iphone even herstarten
  #3  
Oud 19 June 2009, 12:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 23
Standaard

Dat helpt ook niet

wordt er een beetje radeloos van. Echt alles geprobeerd en niks helpt
  #4  
Oud 20 June 2009, 01:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 23
Standaard

Yes!!
Hij doet het weer. Ik heb "herstel netwerkinstellingen" gedaan en nu doet ie het weer. Enig minpuntje is dat ik nu alle draadloze netwerken die ik erin had staan kwijt ben maar dat is niet zo erg.
  #5  
Oud 20 June 2009, 19:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mdewals Bekijk bericht
Yes!!
Hij doet het weer. Ik heb "herstel netwerkinstellingen" gedaan en nu doet ie het weer. Enig minpuntje is dat ik nu alle draadloze netwerken die ik erin had staan kwijt ben maar dat is niet zo erg.
Dit werkt inderdaad. Wilde het al posten als oplossing maar je was me voor
  #6  
Oud 21 June 2009, 01:30
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Berichten: 5
Standaard

Hallo,

Ik heb hetzelfde probleem, maar dan met Vodafone! Helaas werkt 'herstel netwerkinstellingen' bij mij niet!
Ik krijg, zodra ik op internet/mail wil telkens de melding:
Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk: PDP identiteit niet geaccepteerd.

Wat nu? Wie kan me helpen?
  #7  
Oud 21 June 2009, 15:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: den haag
Berichten: 1
Stuur een bericht via MSN naar ticoquad
Standaard

Hallo

Ik heb het zelfde probleem. Alles geprobeert maar lukt echt niet.
  #8  
Oud 21 June 2009, 21:45
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Berichten: 5
Standaard

Vooralsnog lijkt mijn probleem te zijn opgelost!
Ik meen dat ik bij netwerkinstellingen het volgende heb ingevuld:
APN: live.vodafone.nl
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

Het kan ook zijn dat het .com is. Ik weet niet meer precies of er gebruikersnaam stond, maar wel dat ik twee keer vodafone heb ingevuld..

Succes ermee!
  #9  
Oud 22 June 2009, 13:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 30
Standaard

netwerk instellingen herstellen werkt uiteraard voor kpn gezien wij geen inlog gegevens nodig hebben om het te gebruiken. Dus dat het voor vodafone gebruikers niet werkt, lijkt me logisch.
  #10  
Oud 22 June 2009, 13:12
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cerezo Bekijk bericht
Vooralsnog lijkt mijn probleem te zijn opgelost!
Ik meen dat ik bij netwerkinstellingen het volgende heb ingevuld:
APN: live.vodafone.nl
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

Het kan ook zijn dat het .com is. Ik weet niet meer precies of er gebruikersnaam stond, maar wel dat ik twee keer vodafone heb ingevuld..

Succes ermee!
Het is .com, heb net klantenservice aan de lijn gehad. Ik heb ook geen internet meer met Vodafone.

EDIT
Nu wel weer, heb mijn sim in een Neukia N95 8GB gehad en ff op internet gezeten, nu doet hij het weer in mijn oude vertrouwde First Gen.

__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.

Laatst gewijzigd door Chrisl; 22 June 2009 om 14:34.
  #11  
Oud 2 July 2009, 17:01
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2008
Berichten: 8
Stuur een bericht via Instant Messenger naar vasse017 Stuur een bericht via MSN naar vasse017
Standaard

Hallo,
Kan iemand mij helpen om internet op mijn Iphone in te stellen?
Ik heb de G2 met de firmware 3.0
Alvast bedankt!
Groetjes Annemarie
  #12  
Oud 3 July 2009, 17:43
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2008
Berichten: 8
Stuur een bericht via Instant Messenger naar vasse017 Stuur een bericht via MSN naar vasse017
Standaard

Hallo, waar kan ik dit vinden bij de Iphone 2G met firmware 3.0
herstel netwerkinstellingen???? Mijn internet doet het ook niet meer na de update 3.0
Alvast bedankt!
Annemarie
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na overgang T-mobile->KPN geen internet, wel 3g tomdk KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 15 May 2011 19:43
Geen internet na overstappen KPN > BEN Koekerd KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 3 April 2011 11:14
Geen internet met KPN Hi nvkarsen KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 31 December 2010 11:10
KPN iPhone 3GS, internet werkt niet na update iOS 4 Johny050 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 21 June 2010 23:58
Geen internet via KPN Rodeman Archief 2 20 November 2008 12:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:34.