Prepaid telfort probleem

Prepaid telfort probleem discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, Ik zit met een probleem, hopelijk weten jullie hoe ik het kan verhelpen. Ik heb een iPhone 3G 8gb jailbroken prepaid, provider telfort. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 March 2010, 23:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2010
Locatie: NL - NB - Boxmeer
Berichten: 2
Standaard Prepaid telfort probleem

Hoi allemaal,

Ik zit met een probleem, hopelijk weten jullie hoe ik het kan verhelpen. Ik heb een iPhone 3G 8gb jailbroken prepaid, provider telfort. Het tegoed loopt vanzelf leeg, ik heb de iphone nu ong. 3 maanden, in de 1e maand was dit ook al maar dat had ik verholpen door sbsettings te downloaden en Edge en 3G uit te schakelen. Ik heb toen een maand geen last gehad maar sindskort heb ik weer dit probleem gekregen. Kan iemand mij hier AUB mee helpen, dit is namelijk ERG vervelend..

Bedankt en grtz,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 March 2010, 11:38
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2010
Berichten: 1
Standaard Telfort

Had zelfde probleem, maar dan met sim only van Telfort. Telfort heeft nu een blokkade op mijn internet ingrsteld. Ik kan wel blijven bellen en gebruik maken van Wi-Fi.
  #3  
Oud 26 March 2010, 11:43
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Via cydia kan je datablocker installeren.

Dan werkt enkel Wi-Fi nog.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
prepaid op 2G westar iPhone algemeen 1 12 July 2010 13:06
Telfort GPRS Probleem tossewaarde KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 345 26 May 2010 13:54
Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. Dychmann KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 29 December 2009 20:02
Probleem met 3G Telfort drc KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 25 August 2008 23:25
Telfort? DaveyY KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 30 March 2008 16:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:05.