iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   A.u.b hulp bij abonnement keuze (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/79429-a-u-b-hulp-abonnement-keuze.html)

ceesboersen 06-12-10 20:16

A.u.b hulp bij abonnement keuze
 
Hoi,

Ik kom er niet uit met mijn keuze. Ik wil graag een abonnement nemen met onbeperkt internet maar alleen t mobile heeft dit nog, en dat wil ik niet. Het liefst neem ik KPN , hi of Vodafone. Als ik van deze laatste 3 aanbieders een sim only neem kan ik daar dan ook een micro sim voor krijgen of is dit alleen met een speciaal iPhone abonnement ? Maar belangrijker nog is de fair use policy die hier bij hoort, bij KPN dus 10 x het gemiddelde verbruik ? Maar hoeveel is dit ongeveer ? Ik kijk veel you tube dus ben ik al na een paar dagen door mijn datalimiet toch ? En de laatste vraag, kan ik na het berijken van mijn limiet ook een data stop instellen of gaat dit door totdat je rond de 59 euro extra hebt verbruikt ? (Europese wet)
En sorry dat ik het hier op het forum vraag maar bij geen enkele aanbieder geven ze hier de juiste informatie over.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:33.