//

0900 nummers

0900 nummers discussie in Odido (T-Mobile) forum; ( verdwijnt na registratie ) misschien een domme vraag, vallen 0900 nummers ook onder bundel aangezien ik nog een paar honderd belminuten heb...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Odido (T-Mobile)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 07-10-08, 20:08
rensiejjj rensiejjj is offline
• iOS 7.0 beta
• 5.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Capelle a/d IJssel
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar rensiejjj
Standaard 0900 nummers

misschien een domme vraag, vallen 0900 nummers ook onder bundel aangezien ik nog een paar honderd belminuten heb
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 07-10-08, 20:11
Mwfadebeer Mwfadebeer is offline
• iOS 6.0
• 5.0
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

ligt aan je aanbieder en abonnement.
  #3  
Oud 07-10-08, 20:11
rensiejjj rensiejjj is offline
• iOS 7.0 beta
• 5.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Capelle a/d IJssel
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar rensiejjj
Standaard

tgaat om t-mobile met een i-150 abbo
  #4  
Oud 08-10-08, 09:54
wil wil is offline
• iOS 16.1
• iPadOS 16.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 443
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rensiejjj Bekijk bericht
tgaat om t-mobile met een i-150 abbo
0900 nummers vallen niet onder de bundel bij T-Mobile. Dit worden dus de extra kosten op je factuur.
  #5  
Oud 08-10-08, 10:21
cypher21's schermafbeelding
cypher21 cypher21 is offline
 
• 7.0.6
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

0900 nummers vallen bij geen enkele telecomprovider binnen de belbundel
  #6  
Oud 08-10-08, 12:38
SneakerStyle SneakerStyle is offline
• iOS 3.1.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 117
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
0900 nummers vallen bij geen enkele telecomprovider binnen de belbundel

Dat is gedeeltelijk waar; bij T-Mobile heb je een Flex abonnement. Daar gaat ALLES uit 1 bundel dus ook 0900 nummers. Wat er gebeurt is dat de normale kosten van 0900 wel gewoon worden berekend maar eerst uit de bundel gaat.

Dus stel je koop 20 euro per maand, en het bellen van 0900 nrs kost 1,20 dan gaan die kosten eerst uit de bundel en daarna komen ze ernaast.

Bij overige abonnementen komen deze kosten altijd naast de bundel.
  #7  
Oud 08-10-08, 13:03
cypher21's schermafbeelding
cypher21 cypher21 is offline
 
• 7.0.6
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

klopt idd, goede aanvulling.

als je abonnement MINUTEN heeft, dan mag je gewoon extra gaan betalen oftewel 1 belminuut + kosten 0900 per minuut
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
0900 nummers bellen lukt niet zkimm iPhone algemeen 5 30-01-14 20:09
0900 Alternatieven ros1982 iPhone Apps 29 05-01-10 18:09
gsm nummers en vaste nummers ronin Archief 3 06-11-07 01:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:23.