iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Beloofde netwerkverbetering. Hoe staat het daar mee? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/24686-beloofde-netwerkverbetering-staat-daar-mee.html)

Robkro 04-11-08 11:04

Beloofde netwerkverbetering. Hoe staat het daar mee?
 
Op de website van TMO wordt al lang aangekondigd dat er verbetering in het TMO netwerk zal komen. Het een en ander zal uiterlijk aan het eind van dit jaar worden afgerond. Ik vraag me af of er mensen zijn die al een merkbare verbetering hebben ondervonden. Of is het zo dat er op een zeker moment een knop omgaat en iedereen ter gelijke tijd verbetering krijgt. Of is die hele netwerkverbetering een wassen neus....:confused:

SneakerStyle 04-11-08 11:10

Zoiets gebeurd niet in 1 keer. Dat zijn processen. Daar gaat zeker een jaar over heen voordat alles volledig werkt. Waar ik woon merkte ik op dat ik sinds begin deze maand dat ik ineens overal nu 3g dekking heb. Met de Orange migratie heb je niet alleen een verdubbeling van 5,3 miljoen aan totale klanten maar je hebt ook 2 netwerken die heel verschillend van elkaar zijn. Die moeten tot 1 netwerk worden omgebouwd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:46.