in buitenland?

in buitenland? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) heb iphone nu net 1 week en moet van het weekend naar het buitenland... maar ik was van plan me telefoon uit te doen omdat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 December 2008, 09:10
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 74
Standaard in buitenland?

heb iphone nu net 1 week en moet van het weekend naar het buitenland... maar ik was van plan me telefoon uit te doen omdat die volgens mij vaak verbinding maakt met internet? hoe zit dit precies!? wat moet ik uitzetten om internet van t-mobile uit te zette! want als ik nu aan het heb staan en dan update hij automatisch de app store, soms zie ik ineens dat er een update is!? lijkt me dat hij dan verbinding maakt met internet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 December 2008, 12:55
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nickdw Bekijk bericht
heb iphone nu net 1 week en moet van het weekend naar het buitenland... maar ik was van plan me telefoon uit te doen omdat die volgens mij vaak verbinding maakt met internet? hoe zit dit precies!? wat moet ik uitzetten om internet van t-mobile uit te zette! want als ik nu aan het heb staan en dan update hij automatisch de app store, soms zie ik ineens dat er een update is!? lijkt me dat hij dan verbinding maakt met internet
nickdw: welkom op het forum.
'Chat' is niet echt de plek om een/deze vraag te stellen. Zoeken naar: roaming levert vast en zeker antwoord op je vraag.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 11 December 2008, 13:02
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

//Topic verplaatst
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 11 December 2008, 17:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nickdw Bekijk bericht
heb iphone nu net 1 week en moet van het weekend naar het buitenland... maar ik was van plan me telefoon uit te doen omdat die volgens mij vaak verbinding maakt met internet? hoe zit dit precies!? wat moet ik uitzetten om internet van t-mobile uit te zette! want als ik nu aan het heb staan en dan update hij automatisch de app store, soms zie ik ineens dat er een update is!? lijkt me dat hij dan verbinding maakt met internet
Ik zou sowieso als de brandweer T-Mobile gaan bellen.
Als nieuwe klant wordt je bij T-Mobile namelijk de eerste twee maanden aangemerkt als "wanbetaler". Als je je telefoon wilt gebruiken in het buitenland, zul je twee maanden abo vooruit moeten betalen.
Dit zul je in dit geval gezien de tijdsdruk moeten regelen in de T-Mobile Shop.

En data roaming uitzetten in Settings --> General --> Network settings.
__________________
Toch maar eens die signature aanpassing . Is af en toe best handig...

Laatst gewijzigd door Locutus; 11 December 2008 om 17:40.
  #5  
Oud 11 December 2008, 18:10
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 74
Standaard

ik hoef niet te bellen gaat me er gewoon om dat ik geen internet kosten krijg om niets
  #6  
Oud 11 December 2008, 21:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 51
Standaard

Maar je kan ook niet gebeld worden
Dat is meestal wel wat essentiler toch?/
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Buitenland smoothdevil T-Mobile 2 16 May 2010 20:34
wi-fi buitenland Rob. Archief 1 9 March 2010 20:05
iPhone in buitenland ChristianS Internet in buitenland (roaming) 4 30 August 2009 18:54
In het buitenland blaugrana iPhone algemeen 1 15 July 2009 11:17
internet in buitenland? Quintenajax T-Mobile 9 18 August 2008 16:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:35.