T-mobile icm Iphone =Huilen.....!!

T-mobile icm Iphone =Huilen.....!! discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Wie heeft er t-mobile icm met de Iphone? Ik heb dus nog nooit zo'n slecht bereik gehad met een telefoon.! Hebben andere dit ook? Is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 September 2007, 12:20
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 14
Standaard T-mobile icm Iphone =Huilen.....!!

Wie heeft er t-mobile icm met de Iphone?

Ik heb dus nog nooit zo'n slecht bereik gehad met een telefoon.!

Hebben andere dit ook? Is er een oplossing?

Met andere providers doet ie het utstekend! Dus is echt de combi.

Ik hoop dat iemand iets wet, vind het nl een super ding, maar als ik niet bereikbaar ben moet ie tog echt de deur uit!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 October 2007, 20:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 58
Standaard

geen probleem hier in.. Haarlem & Amsterdam
  #3  
Oud 1 October 2007, 21:08
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Volle sterkste (Amsterdam (G)Oud-West)
  #4  
Oud 1 October 2007, 21:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 104
Standaard

tmobile - rotterdam -> perfect. (beter dan mn samsung tel)
  #5  
Oud 1 October 2007, 21:35
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: H'lem
Berichten: 9
Standaard

Ik heb de iPhone icm T-Mobile. Geen probleem! Vol bereik in zowel Haarlem, Aalsmeer, Amsterdam, Zeist en nogmeer waar ik onlangs allemaal ben geweest...
  #6  
Oud 1 October 2007, 22:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Papendrecht
Berichten: 82
Standaard

Hier ook alles ok met T-Mobile.

Misschien is je sim-kaart niet meer goed, probeer een nieuwe aan te vragen en kijken of die wel goed werkt.
  #7  
Oud 2 October 2007, 00:50
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Hier ook t-mobile tussen Purmerend en Leiden vol bereik..
  #8  
Oud 27 March 2008, 22:36
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 2
Standaard

Mijn bereik is ook niet geweldig icm T-Mobile, zelfs soms slecht of geen verbinding... (Amsterdam Oud-Zuid)
  #9  
Oud 28 March 2008, 00:32
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Hier ook t-mobile tussen Purmerend en Leiden vol bereik..
Ik denk dat dat in je nieuwe huis vies tegen zal vallen, Dien.
Ik had daar in ieder geval niet of nauwelijks bereik met T-Mobile.
  #10  
Oud 28 March 2008, 00:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Ik heb met t-mobile beter bereik met de iPhone dan met m'n SE.
  #11  
Oud 29 March 2008, 14:44
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 12
Standaard

Ook hier helemaal geen problemen hier in Helmond, voorheen een Motorola V3i D&C gehad en die had minder bereik dan mijn Iphone
  #12  
Oud 29 March 2008, 14:57
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Check je dBm eens in de fieldtest...
__________________
  #13  
Oud 24 May 2008, 15:09
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

Ik heb met mn stokoude nokia met T-mobile(sim is nog van Ben uit 2001) abonnement altijd overal bereik. Zelfs in de middle of nowhere(over belgische grens etc). Stop ik de sim in mn gloednieuwe iphone dan heb ik zelfs in mn woonplaats amsterdam zelden tot zeer slecht bereik. Vreemd..
is hier geen patch (oid) voor?
  #14  
Oud 25 May 2008, 00:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 18
Standaard

Ik heb ook een Ben sim maar wel goed bereik.

Den Haag
  #15  
Oud 25 May 2008, 00:08
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Nieuwe T-Mobile SIM (+/- 3 jaar/ UMTS) en geen problemen.
Ik heb verschillende toestellen gehad (div. merken) en ben niet ontevreden over de iPhone.
Hij heeft me eigenlijk nog nooit in de steek gelaten qua bereik.
In Hilversum hebben we een overdekt winkelcentrum, zelfs daar loop ik bellend doorheen
  #16  
Oud 25 May 2008, 13:41
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Vind t-Mob 1 van de betere..heb ook Vodafone en die is hier in lisse een stuk minder
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
  #17  
Oud 27 May 2008, 15:55
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 18
Standaard

heb zojuist een nieuw aangevraagde (tmobile)sim erin gestopt en het bereik is nog steeds ronduit zwaar teleurstellend. Iemand een idee wat ik verkeerd doe?

Laatst gewijzigd door kaspar; 27 May 2008 om 19:44.
  #18  
Oud 3 November 2008, 00:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Berichten: 1
Standaard

IK heb hetzelfde probleem: waar mijn Nokia met T-mobile zelden geen ontvangst heeft heeft mijn iPhone 3G regelmatig geen service. Geweldig apparaat hoor ...maar niet om mee te bellen. BAH.
  #19  
Oud 3 November 2008, 16:15
Stefaanxd's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Raamsdonksveer (Breda)
Berichten: 52
Standaard

Ik heb altijd volle ontvangst, alleen nooit 3G.
Nog nooit last gehad van wegvallende gesprekken, maar soms krijg ik in eens een SMSje van T-Mobile dat ik gebeld ben, Terwijl ik niks heb doorgekregen op me telefoon XD.
  #20  
Oud 3 November 2008, 18:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 20
Standaard

Zit hier in Nieuw-Vennep precies in de blind-spot waar ze geen 3G binnen hebben. Klopt!! Ik heb in huis goed ontvangst, maar bijna nooit binnens- en buitenshuis 3G. Ga daarover maar eens klagen. Op kantoor wisselende ontvangst van 3G. dan weer wel en dan weer niet...

Met oude iPhone (2G) heb ik met KPN niet eens telefoon in huis... Benieuwd hoe dat met iPhone 3G wordt als die unlocked is...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad icm verlenging iPhone abo T-Mobile alexandera Koopinformatie Nederland 0 4 November 2010 22:33
Uitgaande mailserver icm t-mobile tleeuwen T-Mobile 1 14 July 2010 15:00
Problemen met Familiepakket bij T-mobile icm Iphone?! joyciie T-Mobile 2 3 February 2010 17:19
jailbreak icm t mobile plukkie69 T-Mobile 0 21 September 2009 23:11
Iphone 3G icm T Mobile abonnement (beginnende Apple gebruiker) Yash100 T-Mobile 5 22 July 2008 08:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:46.