T-Mobile EDGE?

T-Mobile EDGE? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Toen ik vandaag mij iPhone pakten, zag ik opeens een E naast het T-Mobile. Ik dacht hoe kan dat nou, dat is toch helemaal ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14-10-10, 20:35
ninobeukeveld's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Oudkarspel (N-H)
Berichten: 286
Standaard T-Mobile EDGE?

Hallo,

Toen ik vandaag mij iPhone pakten, zag ik opeens een E naast het T-Mobile. Ik dacht hoe kan dat nou, dat is toch helemaal niet in NL. Maar ik vroeg het nog aan een paar mensen uit mijn klas die T-Mobile hebben, maar die hadden het ook!
Want na een paar minuten, toen ik wel weer 3G bereik had was het weer weg, maar daarna is het bij mij niet meer terug gekomen.

Hebben jullie dit ook gehad, of weten jullie hoe dit kwam?

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15-10-10, 10:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ninobeukeveld Bekijk bericht
Hallo,

Toen ik vandaag mij iPhone pakten, zag ik opeens een E naast het T-Mobile. Ik dacht hoe kan dat nou, dat is toch helemaal niet in NL. Maar ik vroeg het nog aan een paar mensen uit mijn klas die T-Mobile hebben, maar die hadden het ook!
Want na een paar minuten, toen ik wel weer 3G bereik had was het weer weg, maar daarna is het bij mij niet meer terug gekomen.

Hebben jullie dit ook gehad, of weten jullie hoe dit kwam?

Sommige plekken in Nederland kan dat gebeuren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-mobile geen bereik , wel met edge met beltegoed machwestdurp T-Mobile 0 28-07-09 20:04
Belgi: Proximus Mobile Tv met EDGE Michaelhu Overige providers Belgi 2 12-04-08 15:40
edge t mobile slaat niet op Timp Archief 1 09-02-08 21:43
EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren Robbor iPhone algemeen 35 08-11-07 00:11
t-mobile edge instellen? reno1 Archief 0 03-11-07 20:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:38.