EDGE ? Haarlem centrum

EDGE ? Haarlem centrum discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe kan dit? dacht dat t niet meer bestond EDGE . Me netwerk is btw T-Mobile. Vind dat T-Mobile NL zo lelijk...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 October 2010, 14:39
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 June 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 4
Standaard EDGE ? Haarlem centrum

Hoe kan dit?





dacht dat t niet meer bestond EDGE.
Me netwerk is btw T-Mobile. Vind dat T-Mobile NL zo lelijk
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2010, 17:32
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard

Hmm, daar kom ik elke dag. Heb het nog nooit gehad. Vreemd.
__________________
Koekje erbij?
  #3  
Oud 16 October 2010, 18:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 78
Standaard

In Haarlem centrum heb je heel slecht T-Mobile bereik, vooral als je ergens binnen zit. Heb dan regelmatig dat ik zelfs helemaal geen service heb....
  #4  
Oud 16 October 2010, 19:51
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard

Als ik op school zit ook, (Stedelijk Gymnasium, dus Haarlem Centrum) heb ik nooit 3G.
  #5  
Oud 17 October 2010, 22:09
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 20
Standaard

Ik heb in Haarlem ook nog nooit een E'tje op m'n iPhone gezien (woon in de buurt). Ook op station Haarlem en op de Grote Markt valt het bereik erg tegen
  #6  
Oud 17 October 2010, 22:11
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 June 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 4
Standaard

Als j bij de pinautomaat van de Rabobank staat. Tegen over de telfort winkel daar heb ik altijd edge
  #7  
Oud 17 October 2010, 23:07
Boes40's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 272
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TimN Bekijk bericht
Ik heb in Haarlem ook nog nooit een E'tje op m'n iPhone gezien (woon in de buurt). Ook op station Haarlem en op de Grote Markt valt het bereik erg tegen
Klopt : http://forum.iculture.nl/f18/iphone-...tml#post584027

Betreft Vodafone netwerk.

Laatst gewijzigd door Boes40; 18 October 2010 om 09:39.
  #8  
Oud 18 October 2010, 09:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 418
Standaard

In haarlem heb ik vaak geen 3g. Werkt echt slecht.
__________________
NWO 666
  #9  
Oud 18 October 2010, 09:38
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.891
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CL__ Bekijk bericht
Hoe kan dit?

dacht dat t niet meer bestond EDGE.
Me netwerk is btw T-Mobile. Vind dat T-Mobile NL zo lelijk
EDGE is in Nederland uitgefaseerd. Dat jouw aangepaste logo een E aangeeft heeft niets te betekenen. Ik weet niet welke tweak je gebruikt hebt maar ik kan mij voorstellen dat er naar een "H" (HSPDA - T-Mobile) gezocht wordt en als dit niet beschikbaar is in de tweak wordt er gewoon een E weergegeven.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Unlock in Haarlem I de P Unlock 11 20 April 2011 16:37
iPhone: Iphone naar reparatie centrum fiatfreak Jailbreak 4 15 April 2011 09:50
iPhone: hulp bij jailbreak omgeving haarlem juliens666 Jailbreak 0 6 February 2009 19:47
Overnachten in Haarlem? samertje Chat en geruchten 4 26 November 2008 12:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:04.