iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Probleem ontvangst T-Mobile + ontvangen mail Gmail (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/83519-probleem-ontvangst-t-mobile-ontvangen-mail-gmail.html)

DouweK 28-01-11 21:28

Probleem ontvangst T-Mobile + ontvangen mail Gmail
 
Ik heb echt een superraar probleem. Ik had voor zo ver ik weet de hele dag ontvangst (dus 'T-Mobile' en wat streepjes in beeld) maar bleek uiteindelijk de hele dag onbereikbaar te zijn geweest, op 10 verschillende momenten hebben mensen gebeld en geSMSt. Ik ben heel Groningen door geweest vanmiddag, dus genoeg 'kans' op bereik.

Het gekke is, dat ook mijn mail niet binnen kwam, van gmail. Zowel met push op mijn iPhone, als gewoon op de computer. Ik kreeg pas vanavond een mailtje die vanmorgen verstuurd was, en later vanavond nog een die uren te laat kwam. Inmiddels weet ik dat er nog 2 mails aan mij gestuurd zijn, en die heb ik nog altijd niet mogen ontvangen.

Ik heb geen van beide problemen ooit eerder gehad. Is dit enorm toeval? Ik zou niet weten wat het met elkaar te maken heeft, jullie wel?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:58.