3g werkt niet

3g werkt niet discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb gekeken tussen de onderwerpen maar kon mijn probleem er niet tussen vinden. Heb sinds maandag een iphone 4 gekocht (los toestel) en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 March 2011, 16:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2011
Berichten: 2
Standaard 3g werkt niet

Hallo,

Ik heb gekeken tussen de onderwerpen maar kon mijn probleem er niet tussen vinden.

Heb sinds maandag een iphone 4 gekocht (los toestel) en een sim only abbonement van Tmobile.

nou is het probleem dat mijn 3G niet wil werken terwijl alle instellingen juist zijn.
schakel 3G in: aan
mobiele data: aan
dataroaming: aan

Boven in beeld staat ook het 3G symbool wat dus moet betekenen dat het moet werken. Maar als ik dan safari of email wil openen komt er te staan:

pagina openen niet mogelijk
safaria kan de pagina niet openen omdat er geen internetverbinding actief is.

Vandaag ben ik teruggeweest naar de tmobile winkel. Deze jongen heeft van alles geprobeerd maar kon mij niet verder helpen. Wel hebben we mijn sim kaart in zijn Iphone gestopt en toen deed internet het wel. Dus het ligt niet aan simkaart van Tmobile. Omdat ik de telefoon in een andere winkel heb gekocht moest ik daar langs gaan om te kijken wat er is mis mee was. Nou stond daar een jongen waarvan ik bij voorbaat al weet dat die niet zo slim is. Maar toch maar even gevraagd. Die stuurde me naar huis met de mededeling dat mijn vpn instellingen moest instellen en dan zou die het doen. Dit even gecontroleerd bij een vriend van mij en bij mijn zus met allebei een iphone 4 en tmobile als abbonement maar die hebben dat ook niet ingesteld.

Maandag kan ik pas weer terug naar die winkel omdat ik dan weet dat er iemand anders aan het werk is die me mogelijk wel verder kan helpen. maar misschien dat er hier iemand op het forum het zelfde probleem heeft gehad of weet iemand hoe het opgelost moet worden?

Alvast bedankt,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 March 2011, 14:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 March 2011
Berichten: 20
Standaard

Probeer een hard reset eens

sleep button en home button ingedrukt houden tot ie uitvalt
  #3  
Oud 13 March 2011, 18:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2011
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wishhhh Bekijk bericht
Probeer een hard reset eens

sleep button en home button ingedrukt houden tot ie uitvalt
Heb ik al 2 keer geprobeerd maar werkt niet.

Niemand anders die weet wat er mis kan zijn?
  #4  
Oud 23 March 2011, 15:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2011
Berichten: 3
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem!
Wel een 3G logo maar hij laadt helemaal niets meer.
Als ik 3G uitzet laadt die wel op GPRS echt vage shit.
Heb ook al van alles geprobeerd maar niets lijkt te helpen.
Nog meer mensen met dit probleem?

Greetz,
Patrick
  #5  
Oud 23 March 2011, 16:10
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard

je kan dit nog proberen:
1. ga naar de volgende website op je iphone(via Wi-Fi): unlockit.co.nz
2. Continue
3. Custom APN
4. vul de volgende gegevens in:
Carrier: NL - T-Mobile (selecteer deze als eerst)
APN: internet.access.nl
5. Create Profile
6. Instaleer
  #6  
Oud 24 March 2011, 08:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2011
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kees_k Bekijk bericht
je kan dit nog proberen:
1. ga naar de volgende website op je iphone(via Wi-Fi): unlockit.co.nz
2. Continue
3. Custom APN
4. vul de volgende gegevens in:
Carrier: NL - T-Mobile (selecteer deze als eerst)
APN: internet.access.nl
5. Create Profile
6. Instaleer
Hoi Kees bedankt voor je antwoord ik ga er niet teveel mee *****n aangezien ik thuis wel normaal met 3G kan werken.
Het is enkel op het werk dat ik er last van heb ben ik gister achtergekomen.
Misschien een mast stuk van T-Mobile?
Ik weet verder niet hoe dat gaat maar lijkt me dat dit wel het geval is dan?

Greetz,
  #7  
Oud 25 March 2011, 15:35
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Berichten: 7
Standaard

Probeer eens:
Settings
General
Reset Network Settings
  #8  
Oud 25 March 2011, 15:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2011
Berichten: 3
Standaard

Al geprobeert! geen succes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipad op 4.2 beta werkt niet..downgraden naar 3.2.2 lukt niet..:-( tbeumer@ iPad algemeen 15 20 September 2010 19:04
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 13:54
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 21:27
3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? iSP Unlock 394 8 December 2009 20:31
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:07.