iPhone 4 met T-Mobile Software?

iPhone 4 met T-Mobile Software? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik wil graag de iPhone 4 met een T-mobile abbo via gsmweb bestellen. Alleen maakte ik me zorgen dat ik er n krijg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 March 2011, 16:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 41
Standaard iPhone 4 met T-Mobile Software?

Hallo allemaal,

Ik wil graag de iPhone 4 met een T-mobile abbo via gsmweb bestellen. Alleen maakte ik me zorgen dat ik er n krijg met een T-Mobile logo op de voor- of achterkant. Dit heb ik dus via een mail aan hen gevraagd en ik krijg het volgende als antwoord:

[FONT=Arial]De Apple iPhone 4, 16GB en 32GB hebben geen T-Mobile logo, het toestel kan echter wel T-Mobile software bevatten. Dit kunnen wij van de voren niet bepalen.[/FONT]


Het schijnt dus dat de iPhone 4 T-Mobile software kan bevatten. Ik heb echter ergens gelezen dat Apple nooit andere software op hun toestellen toelaat. Ik zit er dus nu een beetje tussenin en ik vroeg me af of dit berhaupt wel klopt en of iemand een iPhone heeft met een T-Mobile software erop. Zo ja, hoe ziet dat er dan uit (T-Mobile logo bijv. bij het opstarten)?

Met vriendelijke groet,

John
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 March 2011, 20:36
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Er bestaat geen tmobile software
  #3  
Oud 18 March 2011, 22:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 418
Standaard

Nee dat heb je wel met Blackberry maar niet met iPhone.
__________________
NWO 666
  #4  
Oud 18 March 2011, 22:29
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 912
Standaard

Het enige wat providers op de iphone mogen aanpassen zijn, volgens mij, de carrier settings. Dus welke APN je moet gebruiken en of je wel of niet mag tetheren ed.
__________________
.
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #5  
Oud 18 March 2011, 22:36
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

TS bedoeld branded phones. Maar de iPhone is er niet zo een, nee. Die is alleen Apple - branded
  #6  
Oud 18 March 2011, 23:06
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JohnnyGui Bekijk bericht
Ik wil graag de iPhone 4 met een T-mobile abbo bestellen.
Met vriendelijke groet,

John
Dat gaat w.s. je grootste fout worden, geen T-Mobile nemen, daar krijg je spijt van.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #7  
Oud 19 March 2011, 12:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 41
Standaard

Bedankt voor de antwoorden boys. Kan het niet zijn dat iphones uit het buitenland T-mobile branded zijn en dat gsmweb die importeren?

vuurvreter: Ben heel benieuwd waarom het een grote fout is, please do tell
  #8  
Oud 19 March 2011, 13:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 316
Standaard

Nee kan niet
  #9  
Oud 19 March 2011, 13:50
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JohnnyGui Bekijk bericht
vuurvreter: Ben heel benieuwd waarom het een grote fout is, please do tell
T-Mobile heeft nu eenmaal een slechte netwerkdekking. Als gevolg daarvan traag tot geen internet en je bent daardoor ook nog eens slecht tot helemaal niet bereikbaar. Ik heb dit allemaal meegemaakt, en oplossen doen ze helemaal niet voor je.

Ondanks dat ik een vol signaal had deed bovenstaande zich voor.

Nu met dezelfde telefoon op een ander netwerk (KPN -> Wireless Circle) gaat het als een speer.

Het verschil:
T-Mobile = voetgangers gebied.
Wireless Circle = de Duitse autosnelweg, en altijd bereik.

Duidelijker kan ik het verschil niet maken.
  #10  
Oud 19 March 2011, 16:13
john1979's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 496
Send a message via twitter to john1979
Standaard

Apple staat niet toe dat providers eigen aangepaste firmware op de iPhone zetten. De firmware is altijd afkomstig van Apple zelf via iTunes. Logo's op de iPhone van bijvoorbeels T-Mobile hoef je ook niet bang voor te wezen. Het enige logo dat er op de iPhone staat is het logo van Apple zelf (het appeltje.)
__________________
iPhone 8 Plus 64GB Space Gray | Firmware iOS 11 | Jailbreak: Nee
  #11  
Oud 20 March 2011, 18:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 41
Standaard

Blijkbaar wist de medewerker van gsmweb niet veel van z'n verkoop.

Vuurvreter: Ik zit nu eigenlijk ook te twijfelen. Ik had al genoeg dekkingsproblemen met m'n iPhone 3G maar een medwerker van T-mobile gaf de schuld aan het toestel zelf omdat ie zo oud is. Wat ze allemaal verzinnen om hun provider te verdedigen... pfft. Ik zal even kijken of er nog andere betaalbare abbo's zijn van andere providers.

Bedankt voor jullie hulp!
  #12  
Oud 20 March 2011, 18:11
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JohnnyGui Bekijk bericht
Vuurvreter: Ik zit nu eigenlijk ook te twijfelen. Ik had al genoeg dekkingsproblemen met m'n iPhone 3G maar een medwerker van T-mobile gaf de schuld aan het toestel zelf omdat ie zo oud is. Wat ze allemaal verzinnen om hun provider te verdedigen... pfft. Ik zal even kijken of er nog andere betaalbare abbo's zijn van andere providers.

Bedankt voor jullie hulp!
Ik ben ruim 8 maanden bezig geweest om T-Mobile te overtuigen dat ze een probleem hebben met hun netwerkdekking. Pas na tussenkomst van de geschillen commisie, wist de dame van T-Mobile in kwestie mij te vertellen dat ze een netwerkprobleem hadden.

Wie of wat de beste is kan ik niet beoordelen, maar dat ik de keus heb laten vallen op Wireless Circle is mij goed bevallen.

Succes met je keuze.
  #13  
Oud 20 March 2011, 20:07
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 632
Standaard

Los van de provider zit wel een kern van waarheid in het verhaal dat je kreeg in de winkel. Ik had in november met mijn (toen) nieuwe iphone 4 direct beter bereik dan mijn oudere 3GS. Kennelijk gaat de iphone 4 beter met netwerken om.

Verder zou ik op alle plaatsen waar je vaak komt T-Mobile uitproberen, als je nu al een T-Mobile abonnement hebt. Als dat zonder probleem verloopt, kun je T-Mobile nemen. KPN heeft namelijk ook niet overal bereik.
Bij mijn ouders heeft KPN alleen GPRS, heel irritant. Daar heb je beter bereik met Proximus en Mobistar! En het is meer dan 5 kilometer van de grens.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Iphone 2 met software 1.1.4 Tqam Jailbreak 3 17 December 2010 23:31
iphone activeren met de oude software robindinho Archief 1 26 August 2010 08:54
Iphone met andere software killerspons Koopinformatie Nederland 3 3 April 2008 14:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:27.