iPhone ontvangst in kantoor

iPhone ontvangst in kantoor discussie in Mobile Vikings forum; ( verdwijnt na registratie ) Goeie dag, Ik volg momenteel stage en op kantoor kan ik mijn iPhone niet gebruiken en als ik buiten stap wel. Het ontvangst is niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobile Vikings
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 February 2012, 13:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2012
Berichten: 4
Cool iPhone ontvangst in kantoor

Goeie dag,

Ik volg momenteel stage en op kantoor kan ik mijn iPhone niet gebruiken en als ik buiten stap wel.
Het ontvangst is niet goed als ik binnen ben.

Weet iemand hoe dit komt en hoe ik dit mss kan oplossen.


Met vriendelijke groeten LLen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 February 2012, 13:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 69
Standaard

Misschien verstorende apparaten in de buurt of de dekking is niet voldoende van je provider ? Hier kan je namelijk weinig tot niets aan doen.
  #3  
Oud 15 February 2012, 13:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2012
Berichten: 4
Standaard

Bedankt om te reageren.
Het rare is dat mijn collega's wel ontvangst hebben en vanaf dat ik de deur uitkom is het een probleem. er zit dus maar 1 muur tussen.
Wel stom en frustrerend
  #4  
Oud 15 February 2012, 17:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Hebben jouw collegae dan dezelfde provider?
  #5  
Oud 16 February 2012, 08:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2012
Berichten: 4
Standaard

Nee, ik zal aan de provider is horen.

Bedankt voor de hulp!!
  #6  
Oud 16 February 2012, 09:04
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 87
Standaard

Heb jij misschien Tmobile......?
__________________
Ciao
Jeroen
  #7  
Oud 16 February 2012, 09:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2012
Berichten: 4
Standaard

Nee ik heb Mobile Vikings
  #8  
Oud 16 February 2012, 10:01
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Die zitten op het Base netwerk, en die staan toch gekend voor goede ontvangst.
MV is via social media (twitter en facebook) wel makkelijk te bereiken en zeer behulpzaam.

Raar geval.
  #9  
Oud 16 February 2012, 22:34
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 781
Standaard

Hh... Base staat juist gekend voor slecht ontvangst maar goede tarieven
  #10  
Oud 17 February 2012, 08:35
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ik had met Base beter ontvangst dan nu met Proximus.
De enige reden was hun waardeloze 3G dekking. Vandaar dat ik ook ben overgestapt.
  #11  
Oud 17 February 2012, 10:45
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Ik had met Base beter ontvangst dan nu met Proximus.
De enige reden was hun waardeloze 3G dekking. Vandaar dat ik ook ben overgestapt.
ik ben nu proximus (werkgever betaalt nu abbo dusja )
mijn conclusie: proximus netwerk is veeeeel slechter dan het base netwerk.
Je moet eens vanuit brussel proberen bellen of laat staan data gebruiken.

Als de data werkt, dan is het snel ja, maar betrouwbaar? in 30% van de gevallen dat ik eht echt nodig heb zit ik te vloeken dat het weer eens niet werkt.

Voice nog erger, precies of mijn collega's staan naast een straaljager als ik hen bel of zij mij bellen.
Collega's hebben gelijkwaardige ervaringen, zijn ook allesbehalve tevreden van proximus.
mocht ik kunnen, ik ging zo terug naar mobile vikings..
  #12  
Oud 17 February 2012, 13:45
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

 Verplaatst naar: Mobile Vikings
  #13  
Oud 18 February 2012, 23:40
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Bizar, ik heb nu al 2 j terug proximus en zelden problemen gehad? Belkwaliteit is oke hier, hangt soms van toestel ook af, data panne hooguit 3 tal keer (was maar kort ook). Raar dat er her en der toch een paar mensen zijn die proxi hebben en problemen hebben?
  #14  
Oud 19 February 2012, 07:50
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 632
Standaard

Het ligt deels aan de dekking, maar ook aan het gebouw. Ik heb een tijd in een gebouw gewerkt waar de ramen een speciale coating hadden.
Kennelijk blokkeerde deze coating mobiele signalen. Alle netwerken hadden last, T-Mobile het meest. Als ik 3G uit zette werkte het wel.

Wat ook kan is dat je op een plek bent waar de 3G-dekking varieert. De telefoon blijft dan switchen tussen GPRS en 3G. En ondertussen heb je geen bereik!
  #15  
Oud 19 February 2012, 08:50
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Ligt ook aan de stad. Ik lees dat je het over Brussel hebt..... Ik woon in Amsterdam en ik gebruik mobiel internet haast niet meer, omdat het zo traag is als dikke stront. (3G)

Dacht eerst dat het aan T-Mobile lag, nu bij Vodafone hetzelfde. Ik zat vorige zomer in de heuvels in Frankrijk te roamen en was ape verbaasd over hoe rete-snel dat internet ging op Edge!!! Komt dus gewoon omdat het op drukke gebieden ook druk is op de masten.

Overigens staat dat dan weer los van de dekking. Ik heb op kantoor ook geen dekking (ook geen gsm) dus als ik naar buiten loop komen de sms'jes en gemiste oproepen/Voicemail binnen. Collega's met (hoe ironisch) T-Mobile hebben wel dekking (gsm alleen) dus daar staat een zendmast iets dichter in de buurt dan mijn provider...
  #16  
Oud 18 May 2017, 08:16
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Eventjes een oude topic van onder stof halen ben zeer content over vikings.. Ik weet wel dat ze via base netwerk werken maar hun ontvangst is zeer goed en heb bijna overal 4G iets wat ik met mijn vorige provider niet had terwijl ze wel beweren de beste van Belgi te zijn
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipad 2 optimaal gebruiken voor school of kantoor Jordi91 iPad Apps 3 26 September 2011 21:54
synchronisatie kantoor naar iPhone? doubledutch iTunes 0 5 December 2008 13:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:22.