iOS5, iPhone 4, geen Time Capsule

iOS5, iPhone 4, geen Time Capsule discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik loop tegen een vreemd probleem aan: na de update naar iOS 5 vindt mijn iPhone 4 het thuisnetwerk (een Time Capsule) niet meer. De ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 October 2011, 22:53
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 4
Standaard iOS5, iPhone 4, geen Time Capsule

Ik loop tegen een vreemd probleem aan:
na de update naar iOS 5 vindt mijn iPhone 4 het thuisnetwerk (een Time Capsule) niet meer. De hele netwerknaam is niet te vinden en ook handmatig invoeren werkt niet. Mijn iPad 1, ook iOS5, vind het netwerk wel, net als een MacBook en een iMac. De iPhone vind wel andere netwerken in de buurt en kan daar ook verbinding mee maken.

Ik heb in mijn beleving alles al geprobeerd, maar de iPhone ziet het netwerk niet:

op de iphone:
- herstel netwerkinstellingen
- herstel instellingen
- volledig herstel via iTunes

op de time capsule
- andere netwerknaam
- gastnetwerk aan
- wel/ geen beveiliging (wpa , wpa2)
- andere (handmatige) kanalen
- 5Ghz aan/uit
- storingsonderdrukking aan/uit
- express aan de timecapsule gehangen met uitbreiding netwerk

Iemand nog een goed idee? Ik weet het echt niet meer....

Logisch redeneren:
- de Time Capsule kan het niet zijn, de iPad maakt wel verbinding
- de iPhone kan het niet zijn, want die verbind wel met andere netwerken
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 November 2011, 21:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2010
Berichten: 2
Stuur een bericht via Instant Messenger naar PaVaRo
Standaard

Heb je dit al draaiende gekregen?

Sinds vandaag heb ik het zelfde probleem.

TimeCap firmware update gedaan naar 7.6, maar dat verhielp het probleem ook niet.
  #3  
Oud 11 November 2011, 22:27
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 4
Standaard

Ja, opgelost. Eerdere firmeware van timecapsule teruggezet. Die optie zit ergens in airportconfig verstopt. Daarna werkte alles weer.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ATV2+XMBC+Time Capsule Kristelnl Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 41 27 October 2012 15:47
Draadloos printen via time capsule larsehv iPhone algemeen 3 18 October 2011 15:47
Apple TV2 en Time Capsule jap74 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 13 October 2011 08:25
Air Video via 3G (icm Time Capsule) jap74 iPad algemeen 5 10 March 2011 22:08
Iphone connecten met Time Capsule peetduck iPhone algemeen 1 30 September 2009 15:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:15.