3G werkt niet meer als ik Wifi heb aangezet

3G werkt niet meer als ik Wifi heb aangezet discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Zoals de titel het al zegt. We weten dat de Iphone 4S werkt voor 3G en telefoon op dezelfde chip. Nu als ik mijn Mobiele ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 November 2011, 23:43
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 26
Standaard 3G werkt niet meer als ik Wi-Fi heb aangezet

Zoals de titel het al zegt. We weten dat de Iphone 4S werkt voor 3G en telefoon op dezelfde chip. Nu als ik mijn Mobiele data uitzet en even op Wi-Fi wil werken. En ik zet daarna terug de mobiele data aan dan werkt mijn 3G niet meer.

Ik moet hem dan opnieuw opzetten zodat dit weer zou werken.

Iemand soortgelijke problemen en kan dit liggen aan de nieuwe chip?

het was op mijn IOS 5.0 al zo op de update weet ik niet nog niet getest.


Iphone 4S White IOS 5.0.1
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 November 2011, 23:47
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Gebeurt dit ook als je alleen Wi-Fi aan zet en mobiele data aan laat staan?
  #3  
Oud 10 November 2011, 23:49
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 26
Standaard

neen dan schakelt hij probleemloos over van het ene op het andere
  #4  
Oud 10 November 2011, 23:52
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

En wat als je 'gewoon' even mobiele data uit zet en na een paar seconden weer aan?
  #5  
Oud 11 November 2011, 00:02
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 26
Standaard

blijft zo, kvind het gek, ik ga eens testen op de update maar ik vind het vreemd dat ik de enige ben met dit probleem, of het moest zijn dat er een probleem is met de provider, Proximus

Ik vroeg me wel degelijk af of het alleen aan mij zou liggen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi werkt niet meer snipebase Wi-Fi 2 28 September 2010 11:20
Als ik APN instel werkt Wi-Fi niet meer sacul Wi-Fi 0 14 May 2010 16:18
Wi-Fi werkt niet meer na 3.1.3 Neluhz Wi-Fi 0 17 February 2010 18:21
Wi-Fi werkt niet meer! Karolus Archief 1 21 January 2009 16:54
Wi-Fi werkt niet meer na 1.1.3 dylan159 Unlock [archief] 2 8 February 2008 19:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:52.