iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   iPhone & iPad onthouden Wi-Fi niet (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/115063-iphone-and-ipad-onthouden-wifi-niet.html)

Languh89 28-03-12 10:12

iPhone & iPad onthouden Wi-Fi niet
 
Hoi allemaal,

Ik heb het volgende probleempje:

Normaalgesproken voer je 1x het wachtwoord in het van je Wi-Fi verbinding en daarna pakt hij het automatisch op wanneer je in bereik bent van dat signaal.

Echter bij mij niet. Ik moet continue handmatig weer selecteren dat ik verbinding wil maken met het netwerk en ook opnieuw het wachtwoord invoeren.

Dit heb ik alleen bij mijn eigen netwerk. Als ik bij iemand anders ben, pakt hij wel gewoon automatisch het opgeslagen netwerk.

Als ik op het blauwe pijltje klik achter de SSID van mijn netwerk, ontbreekt ook de knop "dit netwerk vergeten".

Hoe kan ik er voor zorgen dat ook mijn netwerk weer kan worden onthouden? Het lijkt me dus te liggen aan een eigenschap of instelling van mijn netwerk?

Mijn provider is Online (T-Mobile) Nu zie ik daar al een klaagtopic over dat die problemen heeft met apple producten. Maar ik zie ze niet DIT probleem vermelden daar?
Bovendien heb ik voor het draadloze signaal mijn oude (Goede) router geplaatst (NETGEAR WNDR3700) als accespoint. Maar via beide apparaten (getest door (Wi-Fi op) beide om en om uit te zetten) blijft het voorval komen.

Zijn hier meer ervaringen mee? Hoe kan ik dit oplossen?

djbirdie 05-05-12 21:16

Kick van dit topic, ik heb precies hetzelfde probleem met deze router. Iemand een oplossing?

Guest-20180925190238 05-05-12 21:29

Een vriend van mij die exact hetzelfde probleem heeft met zijn Macs, iPhone en iPad kreeg van Online (T-Mobile) het onderstaande mailtje:

Citaat:

Hartelijk dank voor uw bericht betreffende uw modem van Online.
Uw netwerk maakt veelvuldig gebruik van het Bonjour protocol. Het is ons bekend dat het Huawei modem hier hinder bij kan ondervinden. Om deze reden wordt er gewerkt aan een firmwareupdate die deze problemen moeten oplossen.
U wordt in de nieuwsbrief op de hoogte gehouden als deze wordt aangeboden.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.