Meerdere wifi verbindingen, automatisch sterkste pakken?

Meerdere wifi verbindingen, automatisch sterkste pakken? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Sinds vandaag heb ik 2 wifi signalen in mijn huis, doordat ik boven slecht bereik had heb ik sinds vandaag via het lichtnet een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 March 2013, 19:31
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 117
Standaard Meerdere Wi-Fi verbindingen, automatisch sterkste pakken?

Hoi,
Sinds vandaag heb ik 2 Wi-Fi signalen in mijn huis, doordat ik boven slecht bereik had heb ik sinds vandaag via het lichtnet een data verbinding boven met Wi-Fi signaal. Dit is een andere Wi-Fi signaal als ik beneden heb.

Nu zou het fijn zijn als mijn ipad en Iphone automatisch verbinding zou maken met het sterkste signaal, is dit mogelijk? zo ja hoe? een app of Cydia tweak hiervoor?

Als ik nu boven ben, heb ik 1 streepje verbinding van mijn Wi-Fi signaal beneden, maar nu moet ik via instellingen => Wi-Fi verbinding maken met mijn Wi-Fi signaal boven. Hoop dat ik het zo duidelijk heb uitgelegd.

Iemand tips, tweaks, ideeen?
alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 March 2013, 12:38
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door boswachter85 Bekijk bericht
Iemand tips, tweaks, ideeen?
Als je het Wi-Fi netwerk configureert als een "Roaming WLAN" heb je geen tweaks nodig. Zo'n configuratie is redelijk simpel:

1) Stel het tweede Wi-Fi access point in als bridged router op de primaire router;
2) Gebruik voor het tweede Wi-Fi acces point hetzelfde SSID als dat van de primaire router;
3) Kies op het tweede access point een frequentie (aka kanaal) die ver genoeg verwijderd is van de frequentie van de primaire router. Dus bijvoorbeeld de kanalen 1 en 6 of beter nog 1 en 11.

Succes gewenst
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Dungeon hunter 2 beste/sterkste 'character classes' JaytB iPhone Games 3 28 December 2010 00:15
Wi-Fi vind geen verbindingen stormgeist Archief 5 27 March 2010 20:32
Wi-Fi tijdens automatisch slot myplace Archief 5 19 January 2009 18:27
Wi-Fi schakelt automatisch over... iRRITATED Wi-Fi 1 17 November 2008 18:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:47.