Airport Time Capsule geeft geen rechtstreeks LAN netwerk

Airport Time Capsule geeft geen rechtstreeks LAN netwerk discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Allemaal , heb weer eens een klein probleem je denk , alle hoop ik ... ;-) heb sinds enkele dagen geen rechtstreeks verkeer van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 October 2016, 20:05
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 292
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard Airport Time Capsule geeft geen rechtstreeks LAN netwerk

Hallo Allemaal ,

heb weer eens een klein probleem je denk , alle hoop ik ... ;-)

heb sinds enkele dagen geen rechtstreeks verkeer van mijn telenet modem langs airport TC naar mijn iMac ... als ik kabel rechtstreeks steek lukt dit wel ...

heb alles al een rereset dan doet hij het opnieuw even na 15 tal minuten valt hij weer uit ... dacht eerst dat het in mijn telenet modem zat en deze al vandaag gaan vervangen maar nog steeds het probleem dus ...

wat doe ik verkeerd toch ... ineens weg gevallen na 3 jaar goed werken snap het nie
__________________
 iPhone 7plus 128GB  Imac 27" late 2013 i5 3,2Ghz 8GB RAM  MacbookPro 13" mid 2014  Watch Sport
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 November 2016, 16:50
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 292
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard

mijn TC wil ook geen eigen draadloos netwerk meer uitbreiden, zo had ik hem altijd ingesteld
als ik dan verder ga geeft hij aan dat er een onverwachte fout heeft voor gedaan en dat ik het opnieuw moet proberen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi verlengen met Airport Time Capsule vinceger Wi-Fi 3 14 September 2015 19:56
Apple AirPort Time Capsule 3 TB backup maken ipad Pedro98 iPad algemeen 3 4 May 2014 21:33
Airport Time Capsule in combinatie met iPhone 4 geen Wi-Fi verbinding mogelijk Noelke Wi-Fi 9 17 March 2014 14:25
Video: airport-time-capsule > mediacenter? dogphaze Muziek, foto & video 1 10 October 2013 10:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:17.