Alleen nog via wifi verbinding

Alleen nog via wifi verbinding discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Heey, Ik heb net mn nieuwe iphone, wel nog de 2G .. maar.. ik krijg steeds hogere kosten.. dus eigenlijk wil ik alleen nog verbinding ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 October 2008, 07:20
» iPhone US 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 14
Exclamation Alleen nog via Wi-Fi verbinding

Heey,
Ik heb net mn nieuwe iphone, wel nog de 2G ..
maar.. ik krijg steeds hogere kosten.. dus eigenlijk wil ik alleen nog verbinding kunnen maken via Wi-Fi!! is dit mogelijk? zo ja.. hoe?
oja, misschien handig om te weten.. ik draai op een unlocked, 2.1
dankjewel!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 October 2008, 07:23
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Als je al een jailbraik hebt kan je het beste het programma BossPrefs installeren op je iPhone. Dit kan je doen via het programma Cydia. Met BossPrefs kan je EDGE (GPRS) uitzetten).

Hierover is genoeg info te vinden als je even de moeite neemt de zoek optie te gebruiken.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 2 October 2008, 07:25
» iPhone US 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 14
Standaard

hey scorpio, bedankt!
ik heb idd ook wel gezicht.. maar ik draai op debitel - kpn... is het dan voldoende?
Mike
  #4  
Oud 2 October 2008, 07:28
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Maakt verder niet uit met welke provider je werkt voor die tool (BossPrefs). Een Wi-Fi verbinding gaat voor EDGE dus als je zeker weet dat je met Wi-Fi bent aangesloten zou je geen extra kosten voor data mogen maken.
  #5  
Oud 2 October 2008, 07:33
» iPhone US 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 14
Standaard

oke maar.. dat rondje in mijn linker bovenhoek.. dat is dat ik gprs verbinding heb is het niet?.. maar dus ookal staat die daar.. maar doe ik verder niets met interet, zouden er geen kosten bij moeten komen?
  #6  
Oud 2 October 2008, 09:15
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

// topictitel aangepast. Voortaan een duidelijke topictitel gebruiken AUB.
  #7  
Oud 6 October 2008, 01:46
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Berichten: 15
Standaard

is dit niet mogelijk zonder te jailbreaken? Ik heb mn 3G uit, data roaming uit, maar betaal nog steeds iedere maand voor data.
  #8  
Oud 6 October 2008, 22:20
jonathan's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 251
Standaard

Waarschijnlijk wordt je mail om de zoveel tijd gecheckt of gepushed. Ik zit zelf ook met dit probleem, en de Dataroaming-instellingen werkt hier voor geen zak.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alleen nog maar push-berichten bij Wi-Fi Youri82 Wi-Fi 6 18 March 2011 11:10
Ondanks Wi-Fi nog steeds dure proximus verbinding ? mcenet Wi-Fi 9 12 September 2010 17:30
Na herstellen 3g alleen nog noodoproepen devned Archief 5 12 November 2008 21:31
Internet connetie alleen nog via Wi-Fi?? sierkzee Wi-Fi 3 30 July 2008 17:42
help alleen nog slide for emergency medico Archief 2 15 April 2008 13:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:31.