iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   als enige internetverbinding gebruiken (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/28126-enige-internetverbinding-gebruiken.html)

Whazaah 07-01-09 19:26

als enige internetverbinding gebruiken
 
Ik heb momenteel een Hi abbonement zonder Internetbundel. Thuis heb ik echter een Wi-Fi netwerk en ik wil enkel van dit netwerk gebruik maken, zodat ik niet onnodig geld verspil aan internetkosten bij Hi.

Ik heb Data-Roaming en 3G al uitgeschakeld, maar ik zou graag willen weten of er nog iets anders is wat ik moet doen om te zorgen dat mijn iPhone enkel het Wi-Fi netwerk gebruikt.

King1987 07-01-09 19:35

Kijk eens rond op het forum, gebruik de zoekfunctie, dan wist je het al denk ik ;)

Maar je kan een andere apn invullen zodat hij het niet meer doet. (kijk even mbv de zoekfunctie waar je dit kan doen) Verder kan je ook je iPhone jailbreaken zodat je SBsettings of Bosspreffs kan installeren waarbij je Toggle's hebt die je kan aan/uitzetten.

Wil je ook even je profiel updaten, dat we weten welke iPhone je hebt :) dank.

Whazaah 07-01-09 23:30

Bedankt voor je hulp, ik heb met SBSettings alles uitgeschakeld behalve Wi-Fi. Heb mijn profiel trouwens ook even geupdate ;)

jen 24-06-09 12:24

[quote=Whazaah;240884]Ik heb momenteel een Hi abbonement zonder Internetbundel. Thuis heb ik echter een Wi-Fi netwerk en ik wil enkel van dit netwerk gebruik maken, zodat ik niet onnodig geld verspil aan internetkosten bij Hi.

Ik heb Data-Roaming en 3G al uitgeschakeld, maar ik zou graag willen weten of er nog iets anders is wat ik moet doen om te zorgen dat mijn iPhone enkel het Wi-Fi netwerk gebruikt.[/quot

Chrisl 24-06-09 12:26

Ik heb vaak gelezen dat men bij APN verkeerde gegevens invullen zodat je niet op internet kan.

Misschien is dat iets?

jen 24-06-09 12:34

Maar hoe zet je alles uit als je iphone nog origineel is.
Ik wil alleen Wi-Fi erop en de rest uitshakelen dataroaming en 3g staat zowiezo uit.
Ga namelijk binnenkort op vakantie en ben bang voor torenhoge rekeningen bij thuiskomst.Zie wel dat je bosspreffs kunt installeren maar daar moet je iphone gejailbreakt voor zijn,en dat is hij nog niet.Dus heeft iemand hier een oplossing voor zonder dat ik mijn iphone moet jailbreaken.Zie ook elke keer apn staan dat je daar andere gegevens moet invullen,maar dat kan ik ook niet terugvinden op mijn phone wel vpn maar dat kan ik weer niet vinden in wiki of is apn en vpn hetzelfde?

Chrisl 24-06-09 12:40

Settings, general, network, Cellular data network, Daar staat apn, username en password....

Vul daar iets in wat geen echte gegevens kunnen zijn en klaar is Bassie, of henk, of wie dan ook....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:53.