als enige internetverbinding gebruiken

als enige internetverbinding gebruiken discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb momenteel een Hi abbonement zonder Internetbundel. Thuis heb ik echter een Wi-Fi netwerk en ik wil enkel van dit netwerk gebruik maken, zodat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 January 2009, 20:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 32
Standaard als enige internetverbinding gebruiken

Ik heb momenteel een Hi abbonement zonder Internetbundel. Thuis heb ik echter een Wi-Fi netwerk en ik wil enkel van dit netwerk gebruik maken, zodat ik niet onnodig geld verspil aan internetkosten bij Hi.

Ik heb Data-Roaming en 3G al uitgeschakeld, maar ik zou graag willen weten of er nog iets anders is wat ik moet doen om te zorgen dat mijn iPhone enkel het Wi-Fi netwerk gebruikt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 January 2009, 20:35
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Kijk eens rond op het forum, gebruik de zoekfunctie, dan wist je het al denk ik

Maar je kan een andere apn invullen zodat hij het niet meer doet. (kijk even mbv de zoekfunctie waar je dit kan doen) Verder kan je ook je iPhone jailbreaken zodat je SBsettings of Bosspreffs kan installeren waarbij je Toggle's hebt die je kan aan/uitzetten.

Wil je ook even je profiel updaten, dat we weten welke iPhone je hebt dank.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 8 January 2009, 00:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 32
Standaard

Bedankt voor je hulp, ik heb met SBSettings alles uitgeschakeld behalve Wi-Fi. Heb mijn profiel trouwens ook even geupdate
  #4  
Oud 24 June 2009, 13:24
jen's schermafbeelding
jen jen is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 45
Question

[quote=Whazaah;240884]Ik heb momenteel een Hi abbonement zonder Internetbundel. Thuis heb ik echter een Wi-Fi netwerk en ik wil enkel van dit netwerk gebruik maken, zodat ik niet onnodig geld verspil aan internetkosten bij Hi.

Ik heb Data-Roaming en 3G al uitgeschakeld, maar ik zou graag willen weten of er nog iets anders is wat ik moet doen om te zorgen dat mijn iPhone enkel het Wi-Fi netwerk gebruikt.[/quot
  #5  
Oud 24 June 2009, 13:26
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik heb vaak gelezen dat men bij APN verkeerde gegevens invullen zodat je niet op internet kan.

Misschien is dat iets?
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #6  
Oud 24 June 2009, 13:34
jen's schermafbeelding
jen jen is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 45
Standaard

Maar hoe zet je alles uit als je iphone nog origineel is.
Ik wil alleen Wi-Fi erop en de rest uitshakelen dataroaming en 3g staat zowiezo uit.
Ga namelijk binnenkort op vakantie en ben bang voor torenhoge rekeningen bij thuiskomst.Zie wel dat je bosspreffs kunt installeren maar daar moet je iphone gejailbreakt voor zijn,en dat is hij nog niet.Dus heeft iemand hier een oplossing voor zonder dat ik mijn iphone moet jailbreaken.Zie ook elke keer apn staan dat je daar andere gegevens moet invullen,maar dat kan ik ook niet terugvinden op mijn phone wel vpn maar dat kan ik weer niet vinden in wiki of is apn en vpn hetzelfde?
  #7  
Oud 24 June 2009, 13:40
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Settings, general, network, Cellular data network, Daar staat apn, username en password....

Vul daar iets in wat geen echte gegevens kunnen zijn en klaar is Bassie, of henk, of wie dan ook....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ringtone als SMStone gebruiken? backhander Ringtones en Wallpapers 3 20 October 2010 11:08
Laptop gebruiken als modem I4Phone Wi-Fi 0 22 September 2010 18:24
iPad als wekker gebruiken baart iPad algemeen 1 8 September 2010 12:02
iPhone als Cam gebruiken robje33 iPhone Apps 1 23 February 2010 10:36
Foto: iphone als webcam gebruiken alo-b Muziek, foto & video 5 20 March 2009 18:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:06.