iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Wi-Fi problemen. Valt steeds weg! (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/54879-wifi-problemen-valt-steeds-weg.html)

Bcud4 25-02-10 17:56

Wi-Fi problemen. Valt steeds weg!
 
Hallo,

Ik zit met het volgende probleem. De ene keer kan mijn iPhone wel verbinding maken met mijn draadloos internet thuis maar meestal flikkert hij aan en uit. Dan ben ik 5 seconden online en dan klapt ie er weer uit. Het komt maar zelden voor dat hij meer dan 5 minuten aanblijft. Voorde rest geen problemen met mijn laptop of wat dan ook dus lijkt me niet dat het aan mijn router ligt aangzien het sinds 3 dagen zo is.
Iemand enig idee hoe ik dit kan verhelpen?

Als ik met mijn iPhone schut hoor ik wel iets los zitten in de iPhone maar weet niet of dat er iets mee te maken kan hebben?



Dankjewel.

joerieve 25-02-10 18:17

Losse onderdelen zijn nooit goed vooral niet bij het motherboard in de beurt. Hopelijk heb je nog garantie op je iphone, zo ja zou ik hem laten maken (Dit valt na mijn idee onder je garantie)

Bcud4 25-02-10 22:07

Ik heb een verzekering afgesloten ja.. Het enige probleem is dat ik mijn contract wou verlengen maar aangezien vodafone geen iPhone's verkocht moest ik overstappen naar T-Mobile. Maar dat abbonement gaat pas in over ongeveer anderhalve maand.

Zou hij dan nu al onder die verzekering vallen of is het beter als ik wacht totdat mijn abbonement bij T-Mobile ingaat?

En het is echt buitengewoon irritant. Als ik bij settings kijk dan zie ik hem connecten maar met een fractie van een seconden slaat ie over op Geen verbinding. En zo gaat het constant door!

Aeron 19-04-10 19:13

Wi-Fi verbinding valt weg
 
Ik heb een zelfde soort probleem (alleen zonder losse onderdelen in de iphone ). Ik kan verbinden met Wi-Fi maar vrijwel direct valt de verbinding vervolgens weg. Hij heeft het voorheen goed gedaan en met een laptop is de verbinding ook gewoon goed. Ik heb de netwerkinstellingen hersteld maar dat hielp niet. Iemand die een tip heeft?

krieltje12 19-04-10 22:21

alle instellingen herstellen wil ook nog wel eens helpen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:58.