iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: Beltonen op 2 toestellen apart synchronise - Iphone 4s 32GB / Ipad 3 (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/131013-beltonen-op-2-toestellen-apart-synchronise-iphone-4s-32gb-ipad-3-a.html)

Welsey1983 06-12-12 18:07

Beltonen op 2 toestellen apart synchronise - Iphone 4s 32GB / Ipad 3
 
Hallo iedereen,

ik vermoed dat ik hier op het forum alles heb gelezen ivm beltonen op de iphone/ipad. In mijn geval sync. ik mijn ipad en iphone met 1 pc maar met 2 accounts en ik sync. door middel van de shift ( ik werk dus met windows 7 - 64bits ) toets in te houden en dan itunes aan te klikken en dit werkt perfect. Mijn muziek,foto's,app's en beltonen staan gescheiden van beide toestellen.
Het probleem dat ik nu heb is wanneer ik beltonen heb ( omgezet naar *.m4r ) en deze sync. met de ipad dan komen deze allemaal terecht op de ipad en ze staan er allemaal maar wanneer ik al deze beltonen wil toevoegen op men iphone dan zet hij er maar enkele in men iphone. Ik heb al geprobeerd om ze apart te sync. met de iphone maar dat helpt niet.
Hoe komt het dat mijn map beltonen op de ipad wel volledig gesync. kan worden en bij men iphone maar enkele?

Ik hoop dat iemand mij kan verder helpen.

Welsey1983 29-12-12 12:24

Ondertussen is het me gelukt. Heb alles van itunes eens vd pc afgegooid,alles opnieuw erop dan alle beltonen toegevoegd en nog altijd hetzelfde probleem. Dan de beltonen eens van 1 voor 1 gesleept naar men iphone en nu staatn ze er allemaal in.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:30.