Beltonen op 2 toestellen apart synchronise - Iphone 4s 32GB / Ipad 3

Beltonen op 2 toestellen apart synchronise - Iphone 4s 32GB / Ipad 3 discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, ik vermoed dat ik hier op het forum alles heb gelezen ivm beltonen op de iphone/ipad. In mijn geval sync. ik mijn ipad ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 06-12-12, 19:07
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2012
Locatie: Antwaarpe
Berichten: 13
Exclamation Beltonen op 2 toestellen apart synchronise - Iphone 4s 32GB / Ipad 3

Hallo iedereen,

ik vermoed dat ik hier op het forum alles heb gelezen ivm beltonen op de iphone/ipad. In mijn geval sync. ik mijn ipad en iphone met 1 pc maar met 2 accounts en ik sync. door middel van de shift ( ik werk dus met windows 7 - 64bits ) toets in te houden en dan itunes aan te klikken en dit werkt perfect. Mijn muziek,foto's,app's en beltonen staan gescheiden van beide toestellen.
Het probleem dat ik nu heb is wanneer ik beltonen heb ( omgezet naar *.m4r ) en deze sync. met de ipad dan komen deze allemaal terecht op de ipad en ze staan er allemaal maar wanneer ik al deze beltonen wil toevoegen op men iphone dan zet hij er maar enkele in men iphone. Ik heb al geprobeerd om ze apart te sync. met de iphone maar dat helpt niet.
Hoe komt het dat mijn map beltonen op de ipad wel volledig gesync. kan worden en bij men iphone maar enkele?

Ik hoop dat iemand mij kan verder helpen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29-12-12, 13:24
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2012
Locatie: Antwaarpe
Berichten: 13
Standaard

Ondertussen is het me gelukt. Heb alles van itunes eens vd pc afgegooid,alles opnieuw erop dan alle beltonen toegevoegd en nog altijd hetzelfde probleem. Dan de beltonen eens van 1 voor 1 gesleept naar men iphone en nu staatn ze er allemaal in.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipad 3 16gb of 32gb? shabina iPad algemeen 12 25-04-12 16:58
New ipad 16gb of 32gb?! Wooden iPad algemeen 3 27-03-12 23:22
Iphone 3GS 32gb vs Ipod touch 32gb PeHa5772 Koopinformatie Nederland 8 24-01-10 22:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:34.