iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Foto: Foto's iPhone 8 overzetten naar Windows computer (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/182832-foto-s-iphone-8-overzetten-naar-windows-computer.html)

Nach089 10-08-18 21:10

Foto's iPhone 8 overzetten naar Windows computer
 
Omdat mijn iPhone 8 wat vol begon te raken, heb ik mijn foto's overgezet naar mijn laptop. Iets wat ik hiervoor ook altijd deed met mijn eerdere iPhone 5 en iPhone SE. Toen had ik nooit enige problemen.

Maar met deze iPhone 8 wel. Foto's van de filmrol hebben een hele andere bestandsnaam dan foto's die ik op de iPhone bewerkt heb. Foto's die ik heb opgeslagen hebben állemaal een andere naam en foto's die de telefoon opslaat voor instagram ook weer. Alles staat nu compleet door elkaar. En ook wanneer ik op datum zoek, is er geen touw meer aan vast te knopen.

Is er een bepaalde instelling die ik kan doen zodat de foto's allemaal weer een normale bestandsnaam krijgen? Dus gewoon IMG_0157 bijvoorbeeld en de volgende foto (bewerkt of niet) IMG_0158 etc. Nu heten opgeslagen of bewerkte foto's DDMRE1804, GZKP7974, ILXL3141 en ga zo maar door. Geen touw aan vast te knopen!

Verder heb ik ook pas geleden foto's en filmpjes op de laptop gezet die het nu helemaal niet meer doen. Het beeld is weg. Bij de filmpjes nog wel geluid maar verder vrees ik dat ik de filmpjes én foto's gewoon kwijt ben...

Ik ben niet echt technisch en zit met mijn handen in het haar. Hoop dat iemand van jullie een oplossing weet!

Alvast bedankt :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:16.