Foto's uploaden naar MobileMe

Foto's uploaden naar MobileMe discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Even een vraag voor MobileMe gebruikers, Tot gisteren kon ik zowel op 3G en Wifi mijn foto's uploaden naar mijn albums in MobileMe. Sinds vandaag ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 August 2009, 19:54
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard Foto's uploaden naar MobileMe

Even een vraag voor MobileMe gebruikers,
Tot gisteren kon ik zowel op 3G en Wi-Fi mijn foto's uploaden naar mijn albums in MobileMe.
Sinds vandaag lukt het alleen nog maar via Wi-Fi.

Iemand een zelfde ervaring?

Of lukt het gewoon nog steeds via 3G en Wi-Fi, want dan moet ik verder gaan zoeken in mijn instellingen.

Alvast bedankt voor de respons.

Frank
__________________
IPhone 2G, IPhone 3G wit en 3GS wit MacBook en IMac.
Voor mij geen Windows. Officieel unlock via T-Mobile
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 August 2009, 20:35
DeBar0n's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Bollenstreek
Berichten: 78
Standaard

Net even getest maar werkt prima met 3g & Wi-Fi !
Maar er valt volgens mij weinig in te stellen qua instelingen.
  #3  
Oud 10 August 2009, 20:39
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Tja dat dacht ik al, het vreemde is dat mijn 3GS en 3G iPhone allebei dezelfde kuur vertonen.
en dat was niet.
MMM lastig
  #4  
Oud 10 August 2009, 20:40
DeBar0n's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Bollenstreek
Berichten: 78
Standaard

krijg je nog iets van bijvoorbeeld ?en foutmelding ?
  #5  
Oud 10 August 2009, 20:44
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Alleen kan niet gepubliceerd worden, meer niet.
Met Wi-Fi loopt het als een trein en 3G niets ook you tube niet.
Ik denk dat ik eerst maar naar een schone 3.0.1 ga en dan weer voorzichtig jailbreak

Update: Ok stand van zaken,
iPhone 3GS terug naar fabriek instellingen op 3.0.1
Niets genstalleerd aan programma's.
Wi-Fi uitgezet en dus alleen 3G op t-mobile, foto gemaakt en geprobeerd te uploaden naar mobileme, kan niet gepubliceerd worden.
Pak ik mijn oude 2g beestje erbij op edge met nog een oude orange kaart erin, geen probleem met uploaden.

Mijn vraag nu is hebben t-mobile mensen problemen met uploaden van foto's op 3G netwerk naar mobileme!

Laatst gewijzigd door King1987; 10 August 2009 om 22:27. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #6  
Oud 14 August 2009, 08:08
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Iemand nog die voor mij kan testen of uploaden naar MobileMe op 3G netwerk lukt
  #7  
Oud 14 August 2009, 10:45
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

op mijn iPhone 3GS met 3.1 beta op 3G lukt het ook niet, maar hij blijft "laden" en ik krijg vooralsnog geen melding.
  #8  
Oud 14 August 2009, 11:32
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Melding kan niet gepubliceerd worden?
  #9  
Oud 15 August 2009, 07:45
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Nog meer mensen?
  #10  
Oud 19 August 2009, 15:20
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Willen t-mobile mensen met MobileMe voor mij foto's naar hun album uploaden op het 3g netwerk als test en hun bevindingen hier publiceren, een ieder alvast bedankt voor de moeite
  #11  
Oud 20 August 2009, 12:51
om1 om1 is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Berichten: 4
Standaard

Upload werkt hier over 3G ook niet, wel via Wi-Fi.

(3GS, 3.01, T-Mobile)
  #12  
Oud 20 August 2009, 13:13
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Dank je. MO1 voor het testen, is het dus een tmobile probleem, ik heb het al gemeld bij tmobile
  #13  
Oud 22 August 2009, 22:06
om1 om1 is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Berichten: 4
Standaard

Er blijken op het Apple forum ook wat mensen te zijn (in dit geval bij O2 in de UK) die exact hetzelfde probleem hebben: Wi-Fi geen probleem, maar 3G wel een probleem: Apple - Support - Discussions - Unable to publish photo from iPhone ...

In eerste instantie antwoord T-Mobile op mijn melding met het antwoord: je moet bij Apple zijn. IK heb in een antwoord daarop ze proberen duidelijk te maken dat het toch echt een T-Mobile probleem is, waarschijnlijk heeft het iets te maken met de proxy die ze gebruiken, die laat mogelijk geen grote POST requests toe, of iets in die richting.
  #14  
Oud 22 August 2009, 22:29
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Hoi om1, thanks for the reply.
Het is zeker een tmobile probleem, ik had van de week nog een orange abonnement die van de week werd omgezet naar tmobile.
Met orange verliep alles prima over 3G en even de sim wisselen naar tmobile en weer de melding kan niet publiceren.
  #15  
Oud 22 August 2009, 23:03
om1 om1 is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFrankieG Bekijk bericht
Hoi om1, thanks for the reply.
Het is zeker een tmobile probleem, ik had van de week nog een orange abonnement die van de week werd omgezet naar tmobile.
Met orange verliep alles prima over 3G en even de sim wisselen naar tmobile en weer de melding kan niet publiceren.
Ja. de kunst is het ze wijs te maken. In eerste instantie zitten ze nog in de ontkenningsfase.
  #16  
Oud 22 August 2009, 23:15
tulip18's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Locatie: Oostende; Belgi
Berichten: 195
Standaard

Hier (Belgi) lukt het via 3G en ook via Wi-Fi!!!

Probleem ligt waarschijnlijk aan je instellingen of bij T-mobile
  #17  
Oud 29 August 2009, 18:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 238
Standaard

Ik kan/kon het ook niet, niet via 3g ook niet via Wi-Fi! nooit gelukt, maar ik krijg wel een melding van: "Kan geen verbinding maken met MobileMe" na paar minuten wachten. Heeft iemand al een oplossing hiervoor?
  #18  
Oud 29 August 2009, 18:17
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Gebruik je in je e-mail adres kleine letters, dit moet wel!
  #19  
Oud 29 August 2009, 18:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 238
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFrankieG Bekijk bericht
Gebruik je in je e-mail adres kleine letters, dit moet wel!
haha ja dat is toevallig, had net t oplossing gevonden via google en was t uit aan het proberen, maar het werkt! toch bedankt voor je reactie

Maar is er ook een mogelijkheid dat je niet al je fotos published? bijv die ik alleen kan bekijken als ik inlog. Of kan je alleen maar alles uploaden en iedereen die dit weet kan het bekijken?
  #20  
Oud 29 August 2009, 18:31
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Op MobileMe onder instellingen kun je mappen aan maken die je wel publiceert en mappen die verborgen blijven, kan niet per losse foto.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foto: Foto"s naar MobileMe sturen peettomaat Muziek, foto & video 0 19 September 2010 08:02
Eigen foto's uploaden naar site. Komkommer iPhone Apps 1 24 July 2008 13:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:07.