iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: Muziek begint te trippen (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/62245-muziek-begint-trippen.html)

Pommes13 22-06-10 13:20

Muziek begint te trippen
 
Mijn originele oordopjes zijn kapot gegaan omdat originele oordopjes nou eenmaal snel kapot gaan. Daarop besloot ik mijn oude Sony mdr-v250 headphones maar weer eens te benutten.

Op de een of andere manier begint mijn muziek om de haverklap te trippen. Hij speelt ineens vier keer zo snel af, begint te haperen en springt vervolgens op pauze. Erg leuk als je LSD op hebt, maar best vervelend als je nuchter bent.

Het busje waar de 3.5mm jack in moet is een beetje "uitgelubberd" Ik heb er met een tandenstoker wat stof uitgevist maar het plugje zit dus niet stabiel in het busje. Ik denk dat ie gewoon geen goed contact meer maakt. Mijn Sony headphones doet het vreemd genoeg wel gewoon in andere apparaten.

Een van mijn zelfbedachte oplossingen is om het jackplugje iet platter te maken tussen een bankschroef. Mijn ervaring is echter dat het busje dan nog verder uitlubberd (bij mn mini-disc een paar jaar terug). Vallen dit soort mankementen onder de garantie??

Mzzl


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:56.