Amper geluid bij opname video iphone 4

Amper geluid bij opname video iphone 4 discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Iphone bezitters, Nog even een probleempje in de groep gooien vlak voor kerst... Heb al een aantal weken last van slecht opnamegeluid bij filmen. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 December 2010, 15:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2010
Berichten: 6
Standaard Amper geluid bij opname video iphone 4

Beste Iphone bezitters,

Nog even een probleempje in de groep gooien vlak voor kerst...

Heb al een aantal weken last van slecht opnamegeluid bij filmen. Het geluid wordt ontzettend gedempt en er valt amper meer iets horen. Dacht in eerste instantie dat het aan de microfoon lag, maar wanneer ik memo's opneem met de dictafoon is het geluid kraak helder (zoals het ook hoort te zijn bij filmen)

Ik wil mn iphone niet terugbrengen, want dan ben ik hem weer tijdelijk kwijt en daar heb ik weinig zin in... Kent iemand dit probleem en weet iemand een oplossing???

Alvast bedankt voor reacties
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 December 2010, 15:58
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Houdt je de telefoon misschien op een bepaalde manier vast tijdens het filmen dat het daaraan ligt, of is dit niet het geval?
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #3  
Oud 24 December 2010, 16:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2010
Berichten: 6
Standaard

Nee, ik heb dat al geprobeerd. Hoesje eraf en alles.... Maar niks helpt, en het blijft raar dat de dictafoon perfect werkt:-s
  #4  
Oud 24 December 2010, 16:07
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Al geprobeerd respring?!
  #5  
Oud 24 December 2010, 21:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2010
Berichten: 6
Standaard

Tnx voor meedenken

Heb ff gekeken wat Respring is. Ik heb 2 x de taal veranderd van mn iphone. Is dat de manier zoals je het moet doen? Ik wil mn iphone niet jailbreaken...
  #6  
Oud 24 December 2010, 22:10
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Nee je moet de home knop en de power knop voor een aantal seconden inhouden totdat er een Appeltje op het scherm verschijnt. Dit heet een respring. Een restart is de iPhone powerknop ingedrukt houden totdat je kan schuiven voor uitschakeling, dit uitvoeren en vervolgens weer aanzetten. Mocht geen van beide werken, zeg dat dan even hier!
  #7  
Oud 24 December 2010, 22:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2010
Berichten: 6
Standaard

Nee, werkt ook niet :-(
  #8  
Oud 24 December 2010, 22:31
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Probeer eens naar iTunes te gaan en op de knop herstellen te drukken, misschien helpt dat!
  #9  
Oud 24 December 2010, 22:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2010
Berichten: 6
Standaard

Al 3 keer gedaan krijg steeds meer het gevoel dat ik toch langs de belcompany moet
  #10  
Oud 24 December 2010, 22:44
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Ik denk het ook ja, als er geen oplossing blijkt te zijn heb je geen andere keus.
  #11  
Oud 15 January 2011, 00:02
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Hier het zelfde probleem! Hoe is het afgelopen?
  #12  
Oud 15 January 2011, 15:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2010
Berichten: 6
Standaard

Niet, probleem is er nog steeds en nog geen zin gehad om naar de Belcompany te gaan
  #13  
Oud 15 January 2011, 16:32
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

M'n vader had laatst dus ook dit probleem en die had 'm direct opgestuurd naar Apple, dus via Apple.com alles regelen en vervolgens komt er netjes iemand hem ophalen, stop je 'm gewoon in een doos klaar. Kreeg gisteren z'n nieuwe toestel binnen, niet refurbished dus maar helemaal nieuw!
  #14  
Oud 24 January 2011, 20:18
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 10
Standaard

hier ook het zelfde probleem net tmobile gebeld ze zeiden dat ze het probleem niet kende en dat hij wel gemaakt kan worden als ik verzekerd ben dat ben ik dus niet ggrrrr morgen op hoge pootjes naar de winkel iemand al een andere oplossing misschien?
  #15  
Oud 13 August 2011, 15:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 41
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, hoe is het bij jullie afgelopen?
  #16  
Oud 14 August 2011, 01:04
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik heb nog steeds het probleem, omdat er in de T-Mobile winkel een lange rij stond. En toen heb ik besloten om het zo te houden. Ik ben ook te iPhone verslaafd om hem te missen en de film functie gebruik ik weinig dus er is wel mee te leven. Ook al is het best wel jammer dat het geluid niet werkt op een super duur apparaat.
  #17  
Oud 14 August 2011, 08:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 41
Standaard

Zou het met de update naar de nieuwe firmware verholpen zijn? Ik vermoed toch dat het een software fout is...
  #18  
Oud 18 October 2011, 08:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb nu ook enige tijd het bovengenoemde probleem, ik had zelf gehoopt dat het door de update naar IOS5 verholpen zou zij, maar dit is niet het geval.. Is er inmiddels een andere oplossing voor?
  #19  
Oud 16 November 2011, 17:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2011
Berichten: 1
Standaard En oplossing voor slecht video geluid

Het geluid bij de video opnames wordt opgenomen door een 2e microfoontje; rechts van de hoofdtelefooningang zit een klein gaatje. Dat kleine gaatje zit waarschijnlijk verstopt. (dat was bij mij het geval) Met een tandenstokertje doorprikken (voorzichtig, ik heb geen idee hoe diep die mic zit) is dan de remedie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video opname na synchronisatie schokkerig themasterf Muziek, foto & video 3 20 December 2010 23:50
Video: geluid verdwijnt bij overzetten video dennis_rnb Muziek, foto & video 1 12 November 2009 12:48
Video: Geluid weg bij video? Chan Muziek, foto & video 10 16 July 2008 11:14
1.1.2 unlocked (upgraded nr 1.1.3): amper geluid bij bellen DrRebel Unlock [archief] 5 12 February 2008 09:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:08.