Ik heb GameCenter?

Ik heb GameCenter? discussie in iPhone Games forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi iPhoneclubliefhebbers, Ik had mijn iPhone teruggezet naar 3.1.2 en daarna weer geupdate naar 4.0. Nu zie ik dat ik Game Center heb! Daarvoor had ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Games
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23-07-10, 21:38
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard Ik heb GameCenter?

Hoi iPhoneclubliefhebbers,

Ik had mijn iPhone teruggezet naar 3.1.2 en daarna weer geupdate naar 4.0. Nu zie ik dat ik Game Center heb! Daarvoor had ik geen Game Center op 4.0. Ik post zo wel een plaatje! Hoe kan dit? Ik weet zeker dat ik geen Beta of GM heb gedownload. (De softwareversie is 4.0 (8A293)) Hoe kan dit?
__________________
Koekje erbij?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23-07-10, 21:50
spysical's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 13.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 730
Send a message via twitter to spysical
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The Unbelievable Bekijk bericht
Hoi iPhoneclubliefhebbers,

Ik had mijn iPhone teruggezet naar 3.1.2 en daarna weer geupdate naar 4.0. Nu zie ik dat ik Game Center heb! Daarvoor had ik geen Game Center op 4.0. Ik post zo wel een plaatje! Hoe kan dit? Ik weet zeker dat ik geen Beta of GM heb gedownload. (De softwareversie is 4.0 (8A293)) Hoe kan dit?
Hmm,
De build versie van GM is ook 8A293. Daar zat die wel in.
En in de final niet.
Vandaar...
  #3  
Oud 23-07-10, 22:08
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard

Dan heb ik perongeluk denk ik de GM versie ingeladen. Die stond ook nog op mijn Mac. Slotje graag.
  #4  
Oud 24-07-10, 11:11
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

~Slotjedsqdfqsdf
Discussie gesloten



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
gamecenter op 1 account jasto iPad algemeen 3 12-05-12 11:10
Gamecenter stats en achievements WPT iPad algemeen 4 07-04-11 17:50
Gamecenter op iPhone 3G cheese iPhone Games 12 09-11-10 18:11
Push gamecenter uitzetten mrkoetje iPhone Games 3 11-09-10 12:52
gamecenter probleem RKoster iPhone Apps 1 09-09-10 17:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:05.