Mirror Edge alleen Japans ?

Mirror Edge alleen Japans ? discussie in iPhone Games forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb Mirror's Edge ge´nstalleerd maar hij vertoont alleen Japanse interface, zie niet hoe ik een andere taal kan instellen ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Games
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 October 2010, 19:10
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 145
Standaard Mirror Edge alleen Japans ?

Heb Mirror's Edge ge´nstalleerd maar hij vertoont alleen Japanse interface, zie niet hoe ik een andere taal kan instellen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 October 2010, 12:31
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

Je moet in de menu's zoeken, er staat ergens een optie om de taal te veranderen
  #3  
Oud 18 October 2010, 13:02
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 145
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door libia Bekijk bericht
Je moet in de menu's zoeken, er staat ergens een optie om de taal te veranderen
Ja, ik zie alleen Japanstalige menu's ( normaal lekker), dus ben de draad even kwijt....
  #4  
Oud 18 October 2010, 13:09
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 145
Standaard

Sorry, had beter moeten googlen:
"if you have mirror's edge in japanese, this is simply solved by changing the language in the app
in the menu tap the second button, then in the list that appears above it tap the top one, here you can change it! "
  #5  
Oud 21 October 2010, 11:55
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 65
Standaard

top!

ik had dit probleem ook

nu is hij teminste speelbaar, wat het werkt wel lekker en ziet er tof uit!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:50.