Echofon Push... JailBreak

Echofon Push... JailBreak discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey guys, Ik heb Echofon ge´nstalleert op mijn iPhone, voor de zoveelste keer. Hij werkte vroeger altijd zonder problemen, maar nu krijg ik geen Push ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 January 2012, 15:39
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2010
Berichten: 309
Standaard Echofon Push... JailBreak

Hey guys,

Ik heb Echofon ge´nstalleert op mijn iPhone, voor de zoveelste keer. Hij werkte vroeger altijd zonder problemen, maar nu krijg ik geen Push meer binnen.

Ik keek ff op het internet en kwam erachter dat dit komt doordat mijn iPhone jailbroken is. Is er een fix of tweak o.i.d. waardoor ik wÚl weer push ontvang van Echofon?

De app is niet gecracked ofzo, het is gewoon de gratis versie uit de appstore.

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 January 2012, 17:50
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.010
Standaard

probleem in echofon (zie itunes)
  #3  
Oud 15 January 2012, 17:54
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2010
Berichten: 309
Standaard

Nee, dat is het dus niet. Echofon geeft zelf aan dat Push het niet doet wanneer je iPhone jailbroken is.
  #4  
Oud 25 January 2012, 19:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2010
Berichten: 309
Standaard

Bumperdebump?
  #5  
Oud 25 January 2012, 19:51
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.176
Standaard

Zelfde probleem hier met iOS 5. Sinds iOS 5.0.1 + JB werkt het weer.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŘmmern als ein Atom." (A. Einstein)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Videokwaliteit in Echofon Erick Verlee Muziek, foto & video 0 24 August 2010 12:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:16.