Help.

Help. discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) ik zit met een probleem! ik sync mijn iPhone maar hij wilt niet onvoldoende geheugen zegt hij.. maar dit is echt raar.. want hij heeft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 February 2012, 12:37
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Locatie: Grimbergen
Berichten: 12
Standaard Help.

ik zit met een probleem! ik sync mijn iPhone maar hij wilt niet onvoldoende geheugen zegt hij.. maar dit is echt raar.. want hij heeft nog rond de 6 gig over! effe een paar screenshots

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 februari 2012 om 12:41 ----------

Hoe krijg ik een afbeelding ingevoegd?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 February 2012, 21:45
raptile's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 149
Standaard

Hoe je screenshots plaatst kun je terug vinden op het forum.

En geeft je iPhone de melding dat er onvoldoende geheugen is of geeft itunes deze melding.

Controleer hoeveel data je over wil zetten.
Het is goed mogelijk dat je niet genoeg ruimte hebt op je telefoon maar het kan ook zijn dat er niet genoeg geheugen vrij is op je harde schijf of in je computer.
Je zal echt meer uitleg moeten geven of screenshots moeten plaatsen.
Succes met zoeken op het forum hoe je dit voor elkaar krijgt.

Ik denk dat het iets is met (plaatje ergens online zetten en dan er naartoe linken) <img>link naar het plaatje</img>
__________________
I love my job! I could sit and watch it all day long
  #3  
Oud 16 February 2012, 10:11
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Locatie: Grimbergen
Berichten: 12
Standaard

het is mij gelukt, door mijn jailbreak ging mijn iPhone raar doen, heb hem gewoon gereboot en kon alles weer doen, bedankt raptile, ik ben je dankbaar!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:03.