Whatsapp...Wie weet dit?

Whatsapp...Wie weet dit? discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een duo sim kaart. Kan ik op 2 telefoons (dus met hetzelfde nummer) whatsapp gebruiken? Ik heb altijd maar 1 telefoon aanstaan....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 February 2012, 12:45
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: 't westland
Berichten: 26
Standaard Whatsapp...Wie weet dit?

Ik heb een duo sim kaart.
Kan ik op 2 telefoons (dus met hetzelfde nummer) whatsapp gebruiken?
Ik heb altijd maar 1 telefoon aanstaan.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 February 2012, 23:32
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.756
Standaard

Helaas geen idee van, ik heb nog nooit zo'n duo sim gehad, ik vrees ervoor en denk dat whatsapp maar 1 nr wil aanvaarden, geen 2 dezelfde maar wat houd je er tegen om zelf te proberen? Je zal dat denk ik wel snel merken of dat zal gaan of niet .
  #3  
Oud 18 February 2012, 23:46
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kokker Bekijk bericht
Ik heb een duo sim kaart.
Kan ik op 2 telefoons (dus met hetzelfde nummer) whatsapp gebruiken?
Ik heb altijd maar 1 telefoon aanstaan.
Ik heb 1nr op 3 telefoons voor whatsapp. En ze werken perfect
__________________
iPhone 5s 64GB Gold 8.3 / Apple TV 3 8GB Black 7.2 no JB / Apple Watch Sport 38mm Silver
  #4  
Oud 19 February 2012, 13:47
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: 't westland
Berichten: 26
Standaard

@scoop:
als ik het doe moet ik steeds opnieuw verifieren als ik de andere telefoon aanzet. dat is niet echt handig.
Heb jij dat ook?
  #5  
Oud 20 February 2012, 01:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2011
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scoop1 Bekijk bericht
Ik heb 1nr op 3 telefoons voor whatsapp. En ze werken perfect
Apart, ik heb hetzelfde geprobeerd (wel met twee aparte sim-kaarten) en het lukte me niet. Als ik bij de andere telefoon verifieer gaat Whatsapp weg bij mijn andere telefoon...
__________________
Trotse bezitter van een gejailbreakte iPad 2 en iPhone 4S
  #6  
Oud 20 February 2012, 08:26
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: 't westland
Berichten: 26
Standaard

Ik denk ook dat het niet kan.
trouwens 3 telefoons met whatsapp is wat vreemd?
volgens mij kan je alleen maar duo sim aanvragen.
Ik denk dat scoop1 zijn simkaart overzet?
  #7  
Oud 21 February 2012, 21:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2011
Berichten: 32
Standaard

Je kan als je whatsapp al geinstalleerd hebt een andere simkaart in je telefoon doen en dan hetzelfde (tel nummer van de simkaart die je eruit gehaald hebt) invoeren en dan werkt je whatsapp.

Maar als je dan weer simkaarten omwisselt, moet je opnieuw je nummer invoeren op de andere simkaart (je eerste simkaart waar je het nummer al voor had aangemeld)
  #8  
Oud 22 November 2012, 17:11
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2010
Berichten: 1
Standaard

Inmiddels al even geleden maar dit lukt nog steeds niet.
Als ik me op de ene telefoon verifieer met whatsapp moet ik me op mn andere telefoon ook weer opnieuw verifieren. Dus het lijkt erop dat je steeds opnieuw moet verifieren als je van telefoon switched.
  #9  
Oud 22 November 2012, 20:44
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Dit topic is gesloten omdat de titel onvoldoende aangeeft waar de discussie over gaat of simpelweg veel te algemeen is. Probeer de volgende keer een duidelijker beschrijvend onderwerp te gebruiken. Zie ook de instructies in de gekleurde vakken bij het aanmaken van een nieuw topic.

//Slotje
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wie weet wat dit is en waar je het kan instellen? thomashouben iPhone algemeen 4 19 December 2011 09:29
iPhone: wie van de oude garde weet dit nog? mcowly Jailbreak 3 16 January 2011 12:58
wie weet dat willemdev Jailbreak apps en thema's 0 2 November 2010 10:04
Wie weet welk 'spel' dit is? Eef72 Archief 10 12 November 2009 20:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:48.