whatsapp en Telegram

whatsapp en Telegram discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Telegram en Whatsapp hebben toch elk een eigen eigenaar en hebben toch niets met elkaar te maken? Hoe kan het dan dat de profielfoto die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 March 2014, 23:34
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard whatsapp en Telegram

Telegram en Whatsapp hebben toch elk een eigen eigenaar en hebben toch niets met elkaar te maken? Hoe kan het dan dat de profielfoto die ik in Whatsapp heb staan, ook toegevoegd is aan Telegram. Ik heb dat niet gedaan. Doet de iPhone dat automatisch?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 March 2014, 00:21
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 286
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macbookto Bekijk bericht
Telegram en Whatsapp hebben toch elk een eigen eigenaar en hebben toch niets met elkaar te maken? Hoe kan het dan dat de profielfoto die ik in Whatsapp heb staan, ook toegevoegd is aan Telegram. Ik heb dat niet gedaan. Doet de iPhone dat automatisch?
Telegram gebruikt, net als Whatsapp, je contactlijst die opgeslagen is op je iPhone.
Waarschijnlijk haalt Telegram je profielfoto daar vandaan!
  #3  
Oud 6 March 2014, 01:36
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Aha, maar dat betekent dus dat je geen verschillende profielfoto's kunt plaatsen: dus foto A in de ene app en foto 2 in de andere app.
  #4  
Oud 6 March 2014, 15:37
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Ja hoor dat is wel mogelijk, ga maar zoeken bij de instellingen.
  #5  
Oud 29 March 2014, 08:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2012
Berichten: 6
Send a message via twitter to joiska
Question

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeterTe Bekijk bericht
Telegram gebruikt, net als Whatsapp, je contactlijst die opgeslagen is op je iPhone.
Waarschijnlijk haalt Telegram je profielfoto daar vandaan!

Vreemd; ik heb zelf mijn profielfoto geladen na installatie van Telegram
  #6  
Oud 29 March 2014, 09:04
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Inderdaad, na het in gebruik nemen van Telegram moest ik mijn avatar plaatsen in Telgram en ook mijn contacten krijgen niet de afbeeldingen die voor hen al beschikbaar waren.
  #7  
Oud 9 April 2014, 17:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2012
Berichten: 6
Send a message via twitter to joiska
Standaard Telegramstoring

Ik ben de vorige week van werklocatie veranderd. Op mijn nieuwe werkplek heb ik sindsdien problemen met Telegram vs Wi-Fi
De berichten verschijnen op mijn toegangsscherm, maar ik kan ze niet terugvinden. Telegram is constant aan het updaten en verbinding zoeken met het netwerk terwijl er wel verbinding is. Mijn mail e.d. komt gewoon binnen.
Ik heb de app verwijderd en weer geinstalleerd. Dat heeft ook de nodige problemen gegeven.
Nu heb ik de app weer verwijderd en desondanks komen er toch berichten binnen die ik verder niet terugvind.
Op het moment dat ik thuis binnenstap komen alle berichten binnen en werkt de app als vanouds.
Dit geeft mij de idee dat het een Wi-Fi ding is?
Ik heb de Wi-Fi verwijderd en weer toegang gegeven. Pfffft kom er niet meer uit.
Hoe kan het dat ik de app fysiek heb verwijderd en dat er toch berichten binnenkomen?
  #8  
Oud 9 April 2014, 17:05
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joiska Bekijk bericht
Op het moment dat ik thuis binnenstap komen alle berichten binnen en werkt de app als vanouds.
Dit geeft mij de idee dat het een Wi-Fi ding is?
Of een firewall ding op die nieuwe werklocatie.
  #9  
Oud 12 April 2014, 08:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2012
Berichten: 6
Send a message via twitter to joiska
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Of een firewall ding op die nieuwe werklocatie.
Ik schreef dat ik gewoon kan internetten. Alleen problemen met Telegram. Dat begrijp ik niet.
  #10  
Oud 12 April 2014, 08:14
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joiska Bekijk bericht
Ik schreef dat ik gewoon kan internetten.
Wat is volgens jou "gewoon internetten"? Een firewall blokkeert niet alles.
  #11  
Oud 12 April 2014, 11:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2012
Berichten: 6
Send a message via twitter to joiska
Red face

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Wat is volgens jou "gewoon internetten"? Een firewall blokkeert niet alles.
Ok...weer wat geleerd, maar voorlopig blijft t probleem. Moet ik bij de ICTdienst van mijn gebouw zijn of moet Telegram iets veranderen?
Als ik mijn data openzet, komen alle berichten wel binnen. Daarom vermoedde ik Wi-Fiprobleem..zucht
  #12  
Oud 12 April 2014, 11:33
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joiska Bekijk bericht
Moet ik bij de ICTdienst van mijn gebouw zijn of moet Telegram iets veranderen?
De ontwikkelaars van Telegram zullen wel niets veranderen aan de gebruikte protocollen. Vraag eens aan de netwerkbeheerder wat er in de firewall allemaal geblokkeerd wordt. Het UDP protocol bijvoorbeeld.

Succes verder.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telegram vervanger voor whatsapp suzuki2002 iPhone Apps 12 23 February 2014 20:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:26.