iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Historie Gezondheids app wordt niet teruggezet met terugzetten reservekopie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/163765-historie-gezondheids-app-wordt-niet-teruggezet-terugzetten-reservekopie.html)

ballegooier 11-04-15 11:48

Historie Gezondheid app wordt niet teruggezet met terugzetten reservekopie
 
Waarom zijn de in het verleden verzamelde gegevens in de Gezondheids app telkens verdwenen als ik een reservekopie teruggezet heb?

Worden die gegevens niet meegenomen in de Back-up? Ik kan ook nergens een instelling vinden waar ik dit evt kan regelen.

Iemand een idee?

ballegooier 11-04-15 20:33

Voor wie zicht dit nog meer afvraagt....... ik ben er inmiddels achter:
Citaat:

Een reservekopie van de gegevens over uw gezondheid maken

U kunt in iCloud een reservekopie maken van de gegevens in de app Gezondheid. Niet alleen de gegevens die worden overgezet tussen iCloud en het apparaat zijn gecodeerd maar ook de gegevens die in iCloud worden bewaard.
Als u iCloud niet gebruikt, kunt u iTunes gebruiken om een reservekopie van de gegevens van uw gezondheid te maken als u ‘Codeer iPhone-reservekopie’ op het tabblad Overzicht selecteert.
Bron: https://support.apple.com/nl-nl/HT203037

Ik maak bij iOS updates altijd gebruik van een back-up gemaakt door iTunes. Alleen had nog nooit de noodzaak ingezien om die te laten encrypten. Kennelijk is dat nodig voor o.a. de gegevens van de gezondheid app.

Guest-20180925190238 11-04-15 20:43

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier (Bericht 995965)
Kennelijk is dat nodig voor o.a. de gegevens van de gezondheid app.

Eigenlijk voor alle vertrouwelijke data. Dus ook voor paswoorden, enz... Daarom maak ik alleen maar encrypted iTunes backups.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:28.