hyves voor iphone 3.0

hyves voor iphone 3.0 discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de iPhone met 3.0. Nu geeft hyves de melding dat die hiervoor niet geschikt is. Moet iphone 3.1 zijn. Wie weet waar ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 December 2009, 11:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 19
Standaard hyves voor iphone 3.0

Ik heb de iPhone met 3.0. Nu geeft hyves de melding dat die hiervoor niet geschikt is. Moet iphone 3.1 zijn. Wie weet waar ik de oudere versie van Hyves voor de iphone kan vinden, want die deed het wel.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 December 2009, 12:47
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Updaten naar een nieuwere firmware. Lijkt me logisch.
  #3  
Oud 23 December 2009, 13:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 16
Standaard

Ja, je moet perse updaten naar 3.1 wil je hyves kunnen gebruiken op je iPhone of iPod touch..
  #4  
Oud 23 December 2009, 13:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Ja, daar was ik al bang voor. Ik ben niet zo handig met updaten, dus dat durf ik nit zelf te doen, vandaar.
  #5  
Oud 23 December 2009, 13:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2009
Berichten: 28
Standaard

Gewoon aan je itunes hangen en zeggen updaten? Zo eng is dat niet.
  #6  
Oud 23 December 2009, 13:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Dat snap ik niet. ik moet dan toch ook opnieuw jailbreaken enzo.
  #7  
Oud 23 December 2009, 13:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2009
Berichten: 28
Standaard

In dat geval moet je eerst een restore uitvoeren zodat je iPhone weer zo is als dat je hem kreeg. Dan de firmware updaten en dan weer jailbreaken met Blackra1n.
  #8  
Oud 23 December 2009, 14:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Dank voor je ractie, staat er ergens op het forum een duidelijke uitleg voor niet zo handige gebruikers? Of kan ik dat laten doen?
  #9  
Oud 23 December 2009, 14:31
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Gewoon updaten en nog een keer jailbreaken met blackrain
https://forum.iculture.nl/f14/i...ameltopic.html
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #10  
Oud 23 December 2009, 14:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2009
Berichten: 28
Standaard

Ja dat staat wel ergens ja. gebruik de zoek functie en er verschijnt een zee aan informatie. Maar heel moeilijk is het niet hoor.

De nieuwste Itunes installeren.
iPhone eraan hangen en kiezen voor restore.
Telefoon gaat nu terug naar zijn fabrieks instellingen.
Daarna voer je een update uit van je Iphone.
De nieuwste firmware wordt nu geinstalleerd.
Daarna voer je de jailbreak opnieuw uit. En hoe dat moet kan je makkelijk terug vinden hier op het forum.

Je begint wel helemaal opnieuw met je IPhone.

EDIT: Ik zag de reactie voor me niet. Maar misschien hoef je niet eens te restoren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:43.